Alba-neagra cu emisiunea Oanei Cuzino de la Pro Tv

Ultima actualizare:

    Oana Cuzino prezintă emisiunea "Ce se întâmplă doctore" de 13 ani foto: arhiva personală
Oana Cuzino prezintă emisiunea "Ce se întâmplă doctore" de 13 ani foto: arhiva personală

Cu un ochi râde, cu altul plânge! Oana Cuzino (44 de ani) a câştigat procesul cu fostul ei soţ, afaceristul israelian Yoav Stern, care i-a adus câteva milioane de euro în cont, însă a rămas, potrivit unor surse citate de Click!, fără emsiunea de la PRO TV care a consacrat-o, „Ce se întâmplă, doctore?”.

Se pare că din 2016 emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” va fi scoasă din grila PRO TV, astfel că ediţia de sâmbătă (19 decembrie) va fi ultima în care frumoasa prezentatoare le va mai da telespectatorilor sfaturi medicale. 

Oana Cuzino este personalitatea medicală cu expunere în media cu cea mai mare credibilitate din România, dar acest lucru nu valorează, se pare, mare lucru pentru şefii ei. Deşi prezentatoarea „Ce se intampla, doctore?” de la Pro Tv este gazda emisiunii de peste 13 ani, vechimea nu pare să fi fost importantă pentru noua conducere a staţiei din Pache Protopopescu.

Oana Cuzino prezintă ultima ediţie a emisiunii sâmbătă ( 19 decembrie)
Oana Cuzino prezintă ultima ediţie a emisiunii sâmbătă ( 19 decembrie)

Surse din interiorul postului au declarat, pentru Click!, că emisiunea frumoasei prezentatoare va fi scoasă din grilă. „În ultimii ani, Oana Cuzino a lucrat mai mult singură la acest proiect tv. În echipa ei se mai află un singur reporter-redactor care o ajută să-şi realizeze emisiunea, însă acum s-a decis să nu se mai aloce deloc bani pentru noi ediţii. Nu se ştie încă dacă Oana Cuzino va fi păstrată în trust şi i se va da pe mână un nou proiect tv sau va fi pusă pe liber”, au spus aceleaşi surse, pentru Click!

PRO TV se contrazice în declarații

Yoav Stern și Oana Cuzino au divorțat după 12 ani de mariaj
Yoav Stern și Oana Cuzino au divorțat după 12 ani de mariaj

Oficialii din PRO TV neagă aceste informații. „Emisiunea «Ce se întâmplă, doctore?» se regăsește în grila de programe PRO TV în anul 2016 și va continua să fie prezentată de Oana Cuzino, care face parte din echipa PRO TV”, se arată într-un comunicat transmis de postul tv imediat după publicarea articolului pe click.ro. Totuși, reprezentanții PRO TV au omis că în grila de programe transmisă chiar de ei ediția de sâmbătă a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” este notată cu „ultima ediție”.

Divorţul a îmbogăţit-o pe Oana Cuzino  

Se pare că cei din PRO TV au uitat că au transmis chiar ei programul tv care anunța că ediția din 19 decembrie a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” este ultima
Se pare că cei din PRO TV au uitat că au transmis chiar ei programul tv care anunța că ediția din 19 decembrie a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” este ultima

Dacă pe plan profesional lucrurile nu sunt tocmai roz, financiar vedeta PRO TV stă foarte bine. Oana Cuzino i-a dat o lovitură grea fostului ei soţ. Prezentatoarea a câştigat în urmă cu doar câteva luni procesul cu Yoav Stern, iar acest lucru i-a adus în cont câteva milioane bune de euro.

Oana Cuzino a depus cererea de divorţ în august 2014. Apoi, soţul vedetei a înaintat o cerere de partaj, numai că Tribunalul Bucureşti a resprins apelul formulat de omul de afaceri în acest proces. Astfel, Oana Cuzino rămâne propietara a 33 de hectare de teren pe care afaceristul le-ar fi cumpărat pe numnele fostei soţii în urmă cu mai bine de zece ani. Pe atunci, cetăţenii străini nu puteau să achiziţioneze pământ în România. Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar, cum valoarea terenurilor a crescut, cele 33 de hectare înseamnă nu mai puţin de 8 milioane de euro.

Avocaţii lui Stern ceruseră şi o decizie prin care Oana să nu poată vinde nici una dintre proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei, însă aceeaşi magistraţi au respins cererea ca nefondată. Nu se cunoaşte exact averea omului de afaceri israelian, dar zvonurile spun că numai ceasurile deţinute ar valora un milion de euro, la care se pot adună vila în care au locuit cei doi (circa 3 milioane de euro) şi maşinile de lux, printre care un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce. Oana Cuzino şi Yoav Stern au împreună o fetiţă pe nume Naomi. Scandalul divorţului a izbucnit în 2014, după 12 ani de mariaj.

Vedeta lucrează la PRO TV de 13 ani 

Oana Cuzino este medic primar geriatru şi doctor în ştiinte medicale. Oana Cuzino este director editorial al revistei lunare „Ce se întîmplă, doctore?”. În anul 2000, vedeta şi-a făcut debutul ca scriitor prin publicarea romanului „Dincolo de prezent” apărut la Editura Lucman. În 2003 a publicat o a doua carte, inspirată de experienţa de proaspată mamică, „Sunt gravidă, ce sa fac?”, publicată la editura Cartea de buzunar. În iulie 2006 lansează o nouă carte, dedicată ingrijirii şi sănătăţii, „Frumuseţea nu este o misiune imposibilă”, realizată în colaborare cu un estetician renumit din SUA, Luciana Stanciu. Debutul în presă a avut loc în 1998 ca jurnalist la cotidianul „Naţional”. De asemena, Oana a colaborat şi cu ziarul „Gardianul”, unde semna o rubrică medicală săptămânală. Primul contact cu televiziunea s-a produs în 1999 la postul public de televiziune unde a prezentat o emisiune pe teme medicale timp de 3 ani. Din toamna lui 2002, Oana Cuzino prezintă emisiunea matinală „Ce se întâmplă, doctore?”, dar şi ediţia de weekend a emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net