Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”


    în 3 decembrie  2020, la prima încercare de a divorța la notar, Bianca era din nou bătutăFoto: arhivă personală
în 3 decembrie 2020, la prima încercare de a divorța la notar, Bianca era din nou bătutăFoto: arhivă personală

Aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi nu a mai rezistat și a ieșit la contraatac în războiul cu fosta soție, Bianca Drăgușanu. Blonda a făcut publice, zilele trecute, o serie de imagini șocante, în care apare desfigurată în urma bătăilor încasate de la Alex Bodi. Omul de afaceri susține însă că fosta soție, care i-a făcut și dosar penal pentru violențe și agresiuni repetate, ar vrea doar să se răzbune pe el într-o perioadă în care are probleme cu legea.

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a declarat Alex Bodi, într-un interviu acordat din arestul la domiciu, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.


    Alex Bodi și Bianca Drăgușanufoto: Instagram
Alex Bodi și Bianca Drăgușanufoto: Instagram

Alex Bodi: "Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut"

Omul de afaceri a recunoscut o parte din bătăile aplicate fostei soții, care însă apoi accepta să fie împăcată cu vacanțe și cadouri de lux, acuzând-o pe aceasta de bipolaritate psihică în relațiile cu bărbații. “Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță? Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea pâinea lui Dumnezeu?“, a mai spus Alex Bodi.


    Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe imagini în care apare vânătă și umflată la fațăFoto: arhivă personală
Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe imagini în care apare vânătă și umflată la fațăFoto: arhivă personală

“Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de morți și de bunica mea!“

Mai mult, Alex Bodi a dezvăluit că Bianca Drăgușanu a fost amanta lui timp de trei luni, pe vremea când omul de afaceri nu divorțase de fosta soție Iulia, cu care acum Bianca este prietenă. “Ea nu este în stare să-și asume chestii pe care eu le am cu ea în telefon. Râde de toată lumea . Eu până să divorțez de fosta soție, ea a fost amanta mea trei luni. Noi am semnat un contract că nu are voie să mai vorbească de mine, să mai iasă la tv. Ea nu acceptă că cineva a ababonat-o de tot. Ea Regina României, e vedetă de scandal, o așteaptă paparazzi peste tot, e o vedetă trompetă ea. Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de morți și de bunica mea! Dacă mă duc la Marriot și scot lista de la Vuitton, Valentino, până să mă cunoască pe mine bătea vântul la ea în dressing. Daria i le-a pregătit pe toate într-un sac printre care și gențile ei fake, să și le ia”, a mai spus Bodi la Antena Stars.

Citește și:

Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

INTERVIU Bianca Drăgușanu: "Nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat". Ce spune despre Alex Bodi și Victor Slav

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg