Alex Velea ╚Öi gravidu╚Ťa Antonia, jocuri fierbin╚Ťi printre a╚Öternuturi

simeon stalpnicul png
Alex Velea și Antonia au filmat din nou împreunăFoto: captură video

Nu este pentru prima dat─â c├ónd Antonia (27 de ani) ╚Öi Alex Velea (32 de ani) ├«╚Öi duc dragostea dincolo de intimitatea cuibului lor. ╚śi nu este pentru prima dat─â c├ónd frumoasa brunet─â apare ├«ntr-un clip al iubitului s─âu. Mai mult, se urmeaz─â un scenariu asem─ân─âtor cu cel pentru videoclipul piesei ÔÇťDefectul t─âu sunt euÔÇŁ. Este vorba despre burtica de gravid─â a solistei.

Dac─â ├«n 2014, aceasta era ├«ns─ârcinat─â cu Doiminic, b─âie╚Ťelul de aproape doi ani care le ├«nsenineaz─â vie╚Ťile ei ╚Öi lui Velea, pentru ÔÇťDulce ├«mp─âcareÔÇŁ, cei doi iubi╚Ťi nu au vrut s─â scape ocazia de a filma ╚Öi cu cel de-al doilea lor mo╚Ötenitor.┬áMelodia lansat─â joi, 20 octombrie, dezv─âluie tainele unui cuplu, certurile ╚Öi modalit─â╚Ťile fiebin╚Ťi┬áde ├«mp─âcare la care apeleaz─â orice ├«ndr─âgosti╚Ťi.

Scenele pasionale nu lipsesc. Dac─â fetele pot admira p─âtr─â╚Ťelele de pe abdomenul lui Alex Velea, ╚Öi b─ârba╚Ťii au cu ce ├«╚Öi "cl─âti" ochii, c─âci Antonia este sexy chiar ╚Öi cu o burtic─â proeminent─â. Unde mai pui c─â protagoni╚Ötii se ╚Öi joac─â printre cear╚Öafuri, ├«ncing├ónd ╚Öi mai tare atmosfera.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg