Alex Velea ╚Öi gravidu╚Ťa Antonia, jocuri fierbin╚Ťi printre a╚Öternuturi

simeon stalpnicul png
Alex Velea și Antonia au filmat din nou împreunăFoto: captură video

Nu este pentru prima dat─â c├ónd Antonia (27 de ani) ╚Öi Alex Velea (32 de ani) ├«╚Öi duc dragostea dincolo de intimitatea cuibului lor. ╚śi nu este pentru prima dat─â c├ónd frumoasa brunet─â apare ├«ntr-un clip al iubitului s─âu. Mai mult, se urmeaz─â un scenariu asem─ân─âtor cu cel pentru videoclipul piesei ÔÇťDefectul t─âu sunt euÔÇŁ. Este vorba despre burtica de gravid─â a solistei.

Dac─â ├«n 2014, aceasta era ├«ns─ârcinat─â cu Doiminic, b─âie╚Ťelul de aproape doi ani care le ├«nsenineaz─â vie╚Ťile ei ╚Öi lui Velea, pentru ÔÇťDulce ├«mp─âcareÔÇŁ, cei doi iubi╚Ťi nu au vrut s─â scape ocazia de a filma ╚Öi cu cel de-al doilea lor mo╚Ötenitor. Melodia lansat─â joi, 20 octombrie, dezv─âluie tainele unui cuplu, certurile ╚Öi modalit─â╚Ťile fiebin╚Ťi de ├«mp─âcare la care apeleaz─â orice ├«ndr─âgosti╚Ťi.

Scenele pasionale nu lipsesc. Dac─â fetele pot admira p─âtr─â╚Ťelele de pe abdomenul lui Alex Velea, ╚Öi b─ârba╚Ťii au cu ce ├«╚Öi "cl─âti" ochii, c─âci Antonia este sexy chiar ╚Öi cu o burtic─â proeminent─â. Unde mai pui c─â protagoni╚Ötii se ╚Öi joac─â printre cear╚Öafuri, ├«ncing├ónd ╚Öi mai tare atmosfera.

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan