Alex Velea și graviduța Antonia, jocuri fierbinți printre așternuturi

simeon stalpnicul png
Alex Velea și Antonia au filmat din nou împreunăFoto: captură video

Nu este pentru prima dată când Antonia (27 de ani) și Alex Velea (32 de ani) își duc dragostea dincolo de intimitatea cuibului lor. Și nu este pentru prima dată când frumoasa brunetă apare într-un clip al iubitului său. Mai mult, se urmează un scenariu asemănător cu cel pentru videoclipul piesei “Defectul tău sunt eu”. Este vorba despre burtica de gravidă a solistei.

Dacă în 2014, aceasta era însărcinată cu Doiminic, băiețelul de aproape doi ani care le înseninează viețile ei și lui Velea, pentru “Dulce împăcare”, cei doi iubiți nu au vrut să scape ocazia de a filma și cu cel de-al doilea lor moștenitor. Melodia lansată joi, 20 octombrie, dezvăluie tainele unui cuplu, certurile și modalitățile fiebinți de împăcare la care apelează orice îndrăgostiți.

Scenele pasionale nu lipsesc. Dacă fetele pot admira pătrățelele de pe abdomenul lui Alex Velea, și bărbații au cu ce își "clăti" ochii, căci Antonia este sexy chiar și cu o burtică proeminentă. Unde mai pui că protagoniștii se și joacă printre cearșafuri, încingând și mai tare atmosfera.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp