Alexandra Stan, debut în cinematografia din Japonia! Cum a ajuns pe marile ecrane

simeon stalpnicul png
Piesa Alexandrei se aude pe coloana sonoră a unui film ce rulează în cinematografele din JaponiaFoto: arhivă personală

Activitatea muzicală a Alexandrei Stan a depăşit de mai mult timp graniţele României, dar artista are în continuare cu ce să ne uimească. Zilele trecute, cântăreaţa a a păşit pe covorul roşu, culmea, nu în America, ci la Tokyo International Film Festival (TIFF), Japonia, în calitate de interpretă a piesei “Favorite Game”, coloana sonoră al filmului “Miko Girl”.

Alexandra Stan s-a mutat la Los Angeles, cu gândul să lucreze în noi studiouri muzicale, dar şi să între în lumea cinematografiei. Imediat după premiera peliculei, pe fundalul căreia se aude melodia ei, artista a filmat şi videoclipul acestei piese. Acesta va avea cadre cu personajele principale ale filmului, dar şi momente cu artista româncă.

“Simt că am făcut un prim pas în cinematografie prin muzică. Sunt fascinată de lumea asta, e un alt mod de a-ţi transmite ideile, creativitatea şi, în cazul meu, de a face ceva nou, inedit. Am o echipă minunată în Tokyo, de asta Japonia a devenit pentru mine «casa” din Asia», a spus Alexandra Stan. Filmul “Miko Girl” pune în scenă povestea unei fete pe nume Shiwasu, fiica unui preot şintoist, care are grijă de un băieţel în vârstă de 5 ani, Kenta. Acţiunea urmăreşte transformarea adolescentei în femeie.

simeon stalpnicul png
Alexandra Stan, la premiera filmului
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg