Alexandra Ungureanu vrea să-şi facă pechinezul actor


    Alexandra Ungureanu l-a dus pe Toto la cursuri cu Mihai Nae
Alexandra Ungureanu l-a dus pe Toto la cursuri cu Mihai Nae

În familia Alexandrei Ungureanu şi căţeii trebuie să aibă o imagine bună, să fie la înălţime, educate. Prin urmare, artista a decis să-i ducă la cursuri de dresaj. Speră să facă din ei adevăraţi actori care să joace, la un moment dat, în videoclipuri.

Mare iubitoare de animale, Alexandra Ungureanu își împarte timpul între muzică, cu tot ce implică ea – concerte, repetiții, ore la studio etc. - și cei trei căței de care se ocupă cu drag, zi de zi (doi shitzu și un pechinez). Chiar și în perioadele extrem de aglomerate, cum este cea pe care o traversează în prezent (grație lansării celui mai nou single, „Bate Bate”), artista își găsește timp nu numai să-și hrănească și să-și scoată la plimbare patrupedele din dotare, ci chiar să meargă cu ele la ședințe de dresaj. După Tessy, de data aceasta a venit rândul mezinului familiei, cățelul pechinezîn vârstă de 10 luni, pe nume Toto. „Chiar dacă e un cățel foarte inteligent, am realizat că are nevoie de educația elementară pentru ca ieșirile în parc să fie unele plăcute, relaxante. În plus, dorința mea ar fi ca la un moment dat, oricare dintre cei trei căței, să poată apărea într-unul dintre viitoarele mele videoclipuri. De aceea am apelat la instructorul de dresaj Mihai Nae, la care ştiu că merg mai mulţi colegi din branşă”, spune artista.

Alexandra și-a dorit ca Toto să poată mearge la pas, să nu mănânce de pe jos și să răspundă la comenzi precum „șezi!”, „așteaptă!”, „vino!” etc. După doar câteva ședințe de dresaj, Mihai Nae consideră că Toto răspunde foarte bine la pregătire: „În ciuda faptului că Alexandra l-a răsfățat peste măsură, Toto este un cățel foarte receptiv. În numai câteva întâlniri, el răspunde deja la comenzile elementare și păsește alături de stăpână fără smucituri și schimbări de direcție nedorite. Progresele lui evidente de la o lună la alta îmi permit să spun că foarte curând vom putea începe dresajul de grup, apoi pe cel avansat, care să facă din el un veritabil actor, gata să joace în orice videoclip al artistei”, își laudă Mihai Nae „elevul”.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
sebastian ghiorghiu jpg
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png