Alexandra Velniciuc face zilnic câte 300 de abdomene și își învață în mașină rolurile pentru “Te cunosc de undeva!


    Alexandra Velniciuc
Alexandra Velniciuc

Actrița Alexandra Velniciuc, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, face zilnic câte 300 de abdomene. Și nu renunță la ele niciodată, orice-ar fi.

“Am această rigoare, de a face zilnic mișcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Și fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi”, spune aceasta.

De altfel, mișcarea o ajută pe Alexandra să-și păstreze silueta de adolescentă. “Eu și acum îmi port hainele din liceu”, mai spune ea.

Vara aceasta, Alexandra Velniciuc a făcut naveta în Grecia, în satul de la malul mării unde, de 20 de ani, își petrece vacanțele împreună cu soțul ei, regizorul Șerban Puiu. De data aceasta, Alexandra n-a mai putut sta acolo toată perioada pe care și-ar fi dorit-o, din cauza programului aglomerat pe care l-a avut în țară. Însă cele șase drumuri dus-întors în Grecia pe care le-a parcurs cu mașina au fost departe de a fi obositoare. Și asta pentru că îi place foarte mult să șofeze. Și pentru că în mașină nu se plictisește niciodată.

“În mașină e oaza mea de liniște. Îmi dau telefoanele, îmi repet textele pentru teatru și, mai nou, îmi învăț rolurile pentru “Te cunosc de undeva!””, spune Alexandra.

Care este primul rol pe care ruleta personajelor i l-a oferit Alexandrei Velniciuc, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu