Alexandru Francu din trupa Paraziții, de pe scenă în închisoare!

Ultima actualizare:

    După ce a părăsit trupa Paraziții, ASlexandru Francu a devenit milionar în euro
După ce a părăsit trupa Paraziții, ASlexandru Francu a devenit milionar în euro

Mafiot în Franța! Cunoscutul om de afaceri și cântăreț Alexandru Francu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, va avea rol principal negativ într-o producție ale cărei filmări vor avea loc în Franța. Pentru prima oară, Alexandru Francu va face cunoștință cu o închisoare!

Omul de afaceri nu are probleme cu legea, dar va filma în calitate de protagonist într-o peliculă franțuzească, într-un penitenciar. Încă de când a primit rolul, acesta s-a pus la punct cu limba franceză cu o profesoară cu care a exersat accentul și a avut grijă să-și mențină condiția fizică, jucând baschet cu prietenii cel puțin o dată pe săptămână.

Francu a primit deja un apartament în Paris, acolo unde va locui în perioada filmărilor. Mai mult, acesta caută o fată din România pe care s-o facă vedetă peste hotare, dat fiind faptul că francezii vor și o frumoasă de-a noastră pentru rolul unei prostituate.

Prezent la un eveniment monden și contactat pe marginea acestui subiect, omul de afaceri a spus: “Contractul este confidențial, încă nu au început filmările pentru că se mai face casting pentru anumite roluri”, ne-a spus acesta.

Click! spune

Alexandru Francu este milionar în euro. Deține o vilă și un apartament de lux în Capitală, o casă de vacanță în străinătate, și este posesorul a două limuzine. De asemenea, acesta este și patronul unui hotel de fițe din Bucureşti. La mijlocul anilor 1990, Francu a înfiinţat alături de Cheloo trupa Paraziţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net