Alexandru Francu din trupa Paraziții, de pe scenă în închisoare!

Ultima actualizare:

    După ce a părăsit trupa Paraziții, ASlexandru Francu a devenit milionar în euro
După ce a părăsit trupa Paraziții, ASlexandru Francu a devenit milionar în euro

Mafiot în Franța! Cunoscutul om de afaceri și cântăreț Alexandru Francu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, va avea rol principal negativ într-o producție ale cărei filmări vor avea loc în Franța. Pentru prima oară, Alexandru Francu va face cunoștință cu o închisoare!

Omul de afaceri nu are probleme cu legea, dar va filma în calitate de protagonist într-o peliculă franțuzească, într-un penitenciar. Încă de când a primit rolul, acesta s-a pus la punct cu limba franceză cu o profesoară cu care a exersat accentul și a avut grijă să-și mențină condiția fizică, jucând baschet cu prietenii cel puțin o dată pe săptămână.

Francu a primit deja un apartament în Paris, acolo unde va locui în perioada filmărilor. Mai mult, acesta caută o fată din România pe care s-o facă vedetă peste hotare, dat fiind faptul că francezii vor și o frumoasă de-a noastră pentru rolul unei prostituate.

Prezent la un eveniment monden și contactat pe marginea acestui subiect, omul de afaceri a spus: “Contractul este confidențial, încă nu au început filmările pentru că se mai face casting pentru anumite roluri”, ne-a spus acesta.

Click! spune

Alexandru Francu este milionar în euro. Deține o vilă și un apartament de lux în Capitală, o casă de vacanță în străinătate, și este posesorul a două limuzine. De asemenea, acesta este și patronul unui hotel de fițe din Bucureşti. La mijlocul anilor 1990, Francu a înfiinţat alături de Cheloo trupa Paraziţii.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png