Alexia Eram, o iubită răsfățată. Cum a surprins-o Mario Fresh de Dragobete. FOTO

De Dragobete, românii sărbătoresc iubirea față de partenerii lor de viață. Excepție nu fac nici vedetele, care postează în social media fiecare cadou pe care îl fac persoanelor cu care sunt împreună. Unul dintre exemplele de astăzi este cuplul Alexia Eram și Mario Fresh, care celebrează iubirea în stil mare. 

Alexia Eram și Mario Fresh / foto: arhiva Click!
Alexia Eram și Mario Fresh / foto: arhiva Click!

Fiica Andreei Esca și-a luat prin surprindere fanii cu cele mai noi postări din social media. Cum a surprins-o Mario Fresh pe iubita ei, astăzi, 24 februarie. 

Cum au sărbătorit Alexia și Mario sărbătoarea iubirii 

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de 7 ani și în paralele se ocupă de activitățile lor profesionale. Au grijă totuși să nu piardă momente importante din relația lor, precum dățile în care se celebrează iubirea - 14 și 24 februarie. 

Mario Fresh dovedește ori de câte ori are ocazia că este un bărbat atent și își dovedește iubirea prin tot felul de gesturi. Recent, iubita acestuia a postat în social media un buchet de lalele primite de Dragobete. De asemenea, tânăra s-a postat într-o ținută formată din piese vestimentare pline de inimioare. 

Ce spune vedeta despre nuntă?

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de ani de zile, iar cei de acasă se tot întreabă: pe când nunta? Ei bine, fiica Andreei Esca a venit și cu un răspuns în acest sens: 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt demult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.

Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
banner Andreea Sasu Philipp Plein png
image
actualitate.net
image
actualitate.net