Alice Peneacă face reclamă la diamante cu fiul lui Ilie Dumitrescu

image
Se zvonește că cei doi au bifat și o poveste de dragoste

Sunt tineri, frumoși și le stă bine împreună.

Este vorba despre băiatul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu și manechinul Alice Peneacă (27 de ani), protagoniștii unei reclame la brand de bijuterii de lux. Ei au pozat îmbrățișați, ca doi îndrăgostiți. De altfel, s-a zvonit că între Alice și ”Toto”, în vârstă de 20 de ani, așa cum este alintat băiatul fostului mare fotbalist, ar fi fost la un moment dat o scânteie de dragoste. S-au iubit câteva luni, după ce Alice a divorțat de regizorul Bobby Păunescu.

Ea a vorbit despre despărțirea de vestitul producător de film.“Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații bune. Acum cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători? Cine poate știi? Viața este plină de surprize, frumoase sau constructive. Cu siguranță că va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele”, a declarat Alice pentru un site monden.

Ea este un fotomodel de talie internațională, iar el a debutat cu brio cu un rol în pelicula ”Un pas în urma serafimilor”.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
7 front elvetianca pensiune jpg
carabineri jpg
tomate negre romanesti jpg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png