Alina Borcea îi dă lovitura de grație lui Cristi

image
Valentina îi va dărui lui Borcea un băiat

I-a dat planurile peste cap soţului său, Cristi Borcea. Alina a anunţat, luni (23 mai), că se întoarce în România la începutul lunii iulie. Asta în condiţiile în care fostul boss dinamovist insistase să divorţeze până cel târziu la sfârşitul lunii viitoare, la scurt timp după ce Valentina Pelinel îl va face tătic.

Plecată de peste două luni în America, Alina Borcea (32 de ani) a făcut, ieri, marele anunţ aşteptat cu sufletul la gură de tatăl copiilor ei. Nu numai că nu este gravidă, dar nici nu se va întoarce în ţară, aşa cum stabilise cu soţul ei, pentru a divorţa la notar până cel târziu în 30 iunie.

”Precizez că nu sunt însărcinată, sunt fericită şi împlinită cu cei doi copii minunaţi pe care eu şi soţul meu îi avem împreună şi de care mă ocup cu deosebită dragoste. Soţul meu Cristian Borcea are grijă de mine şi de copii, este şi va fi un om responsabil. Am avut şi voi avea o mare încredere în el. Deşi sunt plecată din ţară, mă ocup în detaliu de modernizarea hotelului Boavista. În aceeaşi măsură mă ocup de Ştrandul Moghioroş, vila de la Pipera şi restaurantul de la Miami. În acest scop ţin legătura şi coordonez oamenii care sunt angrenaţi în aceste proiecte. Mă voi întoarce în România la începutul lunii iulie, dată la care vom clarifica toate problemele legate de viitorul meu şi al soţului meu”, a precizat Alina, într-o scrisoare.

Soţia lui Cristi Borcea (46 de ani) nu a menţionat însă nici un cuvânt despre divorţ şi nici despre motivul amânării acestuia, în condiţiile în care era aşteptată să se întoarcă în ţară până cel târziu în 1 iunie.  Înainte să părăsească ţara, timişoreanca a semnat un act pe care apărătorii fostului boss dinamovist urmau să îl depună la notar. ”S-a semnat o procură premergătoare între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului.  Procura este pentru introducerea acţiunii la notar, divorţul urmând să se pronunţe în termen de 30 de zile”, declara atunci  pentru Click!  avocata lui Cristi Borcea, Lilica Poppa. Borcea ar fi vrut să devină un bărbat liber până cel târziu pe 30 iunie, la scurt timp după ce Valentina Pelinel i-ar fi adus pe lume cel de-l şaptelea moştenitor. Probabil condiţiile impuse de  fostul şef dinamovist pentru separare nu au fost pe placul soţiei sale, iar acum Alina se întoarce în ţară pentru a-l convinge pe tatăl copiilor să le asigure un trai aşa cum îşi doresc.   

image

Click! spune

image

Click! a prezentat în exclusivitate, pe 15 aprilie, detalii despre înţelegerea pe care au făcut-o Cristi şi Alina Borcea, în privinţa divorţului. Fostul şef dinamovist i-a oferit  soţiei sale o sumă lunară pentru întreţinerea celor doi copii, în America, însă i-a pus şi o serie de condiţii. 

Pelinel va deveni mamă luna aceasta

image
Valentina îi va dărui lui Borcea un băiat

Fostul manechin Valentina Pelinel (35 de ani) este însărcinată în luna a noua şi urmează să devină mămică la finalul acestei luni. ”Am cumpărat absolut tot, nu am emoţii şi nu mi-e teamă de naştere naturală. Dacă Dumnezeu mi-a dat acest copil, sunt sigură că El mă va ajuta să nasc natural. Sper să-mi zâmbească şi la viitoarea ecografie, data trecută când a făcut-o... m-a terminat”, a spus recent blonda.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp