Alina Pușcaș a suferit un accident grav pe pârtie: "Ar fi putut să-mi taie carnea"


    Alina Pușcaș este o mămică tânărăFoto arhivă personală
Alina Pușcaș este o mămică tânărăFoto arhivă personală

Alina Pușcaș a fost la pârtie să se distreze alături de prieteni de revelion, însă a sfârșit lovită, chiar înainte de revelion. O persoană a intrat, fără să o avertizeze, direct în piciorul prezentatoarei tv, lovind-o din plin. Persoana vinovată a plecat de lângă Alina Pușcaș imediat.

Alina Pușcaș a publicat o fotografie cu piciorul vânăt, unde se vede rana cauzată de pe pârtie, și alături de fotografie, i-a lăsat un mesaj dur persoanei care nici nu și-a cerut scuze că a rănit-o. 

simeon stalpnicul png

"Întâmplarea a fost mai veche, fotografia este de acum, ca s-a întâmplat înainte de revelion. Ar fi putut efectiv să-mi taie carnea. E foarte periculos. Mie mi s-a întâmplat asta aici în România.

Eu nu înțeleg asta, ea venea din spate, eu mergeam liniștită pe pârtie. Nici nu a strigat că vine să mă apăr. Și mi-a zis că așa se mai întâmplă. Am rămas tablou.

Din cauza adrenalinei nu am simțit durerea. Am luat-o ca pe o frică. Am mers foarte încet. După când am dat jos clăparul, am văzut lovitura. Măcar să-și ceară scuze. În alte țări poți să fii dat în judecată, măcar să fii dat afară de pe pârtie pentru treaba asta", a declarat vedeta la Antena Stars.

Alina Pușcaș a continuat să vorbească despre planurile de viitor, vedeta va juca într-un serial românesc, dar își dorește să se întoarcă și la cariera muzicală. 

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg