Alina Pușcaș, confirmată și ea cu coronavirus! Ce spune prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”

image
Alina Pușcaș a anunțat că a fost infectată cu coronavirusFoto: Instagram

Alina Pușcaș a declarat, pentru revista Elle, că a fost infectată cu COVID-19. Aceasta a explicat însă că este asimptomatică, și că se află acum internată la spitalul militar mobil din Otopeni.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a mărturisit că s-a întâlnit cu mai mulți colegi, iar după confirmarea recentă a altor cazuri a decis să-și facă și ea un test.

Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea au fost de asemenea depistați pozitiv, așa că panica în trustul Antenei a crescut semnificativ în ulima perioadă.

Vedeta TV a explicat însă că ea „nu s-a aflat printre acei colegi de la «Te cunosc de undeva» care au stat în apropierea celor confirmați”, pentru că nu a participat la acele filmări. Ea a susținut, totuși, că mai multe vedete s-au întâlnit în urmă cu aproximativ 12 zile, iar „cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”.

Alina Pușcaș a declarat că a decis să-și facă un test, după ce a aflat că alți colegi au fost infectați, printre care cântăreții Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu. „Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a spus aceasta.

Alina a preferat să se interneze la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. „Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a mai spus prezentatoarea, pentru sursa anterior menționată.

„Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare”, explica vedeta. În mesajul ei, Alina Pușcaș le transmite celor care au fost infectați cu COVID-19 că „nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină”.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
cub casă stela popescu png
colaj coolio png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Poliţia Română foto Poliţia Română
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg