Alina Puşcaş, declaraţii surprinzătoare despre căsătorie


    Alina Puşcaş a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinatăfoto: arhiva personală
Alina Puşcaş a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinatăfoto: arhiva personală

A revenit pe sticlă la două săptămâni după ce a născut, semn că nu poate să stea departe de munca în televiziune. Alina Puşcaş şi-a lăsat copilul cu iubitul şi cu bona, dar se ocupă intens de pregătiruile pentru creştinarea băieţelului ei. Despre oficializarea relaţiei pe care prezentataorea o are cu Mihai Stoenescu, vedeta face declaţii surprinzătoare.

Alina Puşcaş  nu a stat prea mult timp acasă cu bebeluşul ei, ci s-a întors rapid pe platouroile de filmare. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" a acordat un intreviu ziarului Ring în care a povestit cum se împarte între familie şi cariera în televiziune. "Am revenit la filmări în acelaşi sezon (n.r. - 8), la doar două săptămâni de la naştere. Aşa că sezonul 9, ce stă să înceapă, nu-l marchez ca pe o revenire, ci ca pe o continuare. Pe toată perioada filmărilor, Alexandru va sta în compania bonei şi a tatălui lui… Am apelat şi la ajutorul unei bone pentru că nu aş fi reuşit să mă ocup în acelaşi timp de Alex, de treburile casei, de cumpărături şi de filmări. Chiar din prima lună am simţit destul de acut nevoia unei bone. Noaptea mă trezeam din trei în trei ore sau din patru în patru ore şi simţeam cum mă părăsesc puterile pentru că pe timpul zilei nu puteam oricum să recuperez somnul pierdut peste noapte", a spus Alina Puşcaş. Prezentatatorea a mărturisit că încă nu şi-a creştinat băieţelul, însă pune la punct acest eveniment care va avea loc cel mai probabil în această primăvară. Nici  despre relaţia ei cu tatăl copilului, Alina nu pare că se grăbeşte."Nu a avut loc o oficializare a relaţiei noastre şi nici nu simt că este cazul să pun presiune în acest sens. Cu atât mai mult cu cât ne purtăm şi trăim precum o familie", a spus ea pentru Ring.

Deşi au devenit părinţi, vedeta tv şi iubitul ei au petrecut o vacanţă singuri, ca doi porumbei. "Mulţumită mamei lui Mihai, care m-a ţinut la curent, la orice oră, cu activităţile lui Alexandru, perioada petrecută departe de el nu a fost înfiorătoare. Bineînţeles că nu a fost uşor pentru că, mai ales seara, dorul şi grija puneau stăpânire pe mine. Mi-am spus însă că nu are ce să se întâmple, că şi noi merităm o scurtă escapadă şi, iată, totul a fost perfect de ambele părţi", a completat Alina Puşcaş. Prezentatoarea şi-a recăpătat imediat silueta pe care o avea înaite de a rămâne însărcinată, însă susţine ea, ar mai avea de dat jos un kilogram. Asta nu o împiedică să viseze la o familie numeroasă, iar în viitor să devină şi mămică de fetiţă pentru ca Alex să aibă o parteneră de joacă de vârsta cât mai apropiată cu el. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg