Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

image
Alina Pușcău, la petrecerea Vivafoto: Instagram

Alina Pușcău trece printr-un coșmar! Modelul internațional a fost infectat cu Covid-19 și nu se simte deloc bine. Alina a apărut plângând într-un filmuleț pe Instagram, anunțând că a fost infectată cu varianta Delta a temutului virus.

Vedeta se simte la acest moment foarte rău, dezvăluind că virusul face ravagii în corpul ei și că i-a invadat toate organele.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă”, a spus Alina Pușcău, disperată, cu ochii în lacrimi, într-un Instastory.Alina Pușcău a fost prezentă ultima dată în public la petrecerea Viva de pe 8 septembrie, de la Clubul Diplomaților. Vedeta era atunci sănătoasă și nu avea nici un simptom. Se prăegătea să plece în SUA pentru a-și lua cetățenia americană.

image
FotoJet jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
cub acident avioane Heathrow Londra
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
Avioane F-35 FOTO f35.com
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif