Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”


    Alina Pușcău, la petrecerea Vivafoto: Instagram
Alina Pușcău, la petrecerea Vivafoto: Instagram

Alina Pușcău trece printr-un coșmar! Modelul internațional a fost infectat cu Covid-19 și nu se simte deloc bine. Alina a apărut plângând într-un filmuleț pe Instagram, anunțând că a fost infectată cu varianta Delta a temutului virus.

Vedeta se simte la acest moment foarte rău, dezvăluind că virusul face ravagii în corpul ei și că i-a invadat toate organele.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă”, a spus Alina Pușcău, disperată, cu ochii în lacrimi, într-un Instastory.Alina Pușcău a fost prezentă ultima dată în public la petrecerea Viva de pe 8 septembrie, de la Clubul Diplomaților. Vedeta era atunci sănătoasă și nu avea nici un simptom. Se prăegătea să plece în SUA pentru a-și lua cetățenia americană.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
cub ioana nastase png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg