Alina Radi a născut! Primele declaraţii ale cântăreţei

Ultima actualizare:
Alina Radi şi iubitul ei s-au plimbat pe stradă după ce au plecat de la restaurant
Alina Radi şi iubitul ei s-au plimbat pe stradă după ce au plecat de la restaurant

Alina Radi este în al nouălea cer! Cântăreaţa de muzică populară a născut sâmbătă (25 iulie) un băieţel perfect sănătos, prin cezariană, înainte de termen.

Alina Radi (26 de ani) a devenit mămică sâmbătă: ea a adus pe lume un băiat de trei kilograme, pe care îl va numi Dario. Naştere a avut loc la un spital din Timişoara, oraşul în care Alina stă.

"Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Nu pot vorbi momentan la telefon că sunt foarte obosită. Acum 15 minute am ieşit din sala de operaţie. Am un băieţel frumos, brunet şi sănătos de trei kg care a venit cu puţin înainte de termen. Vă pup şi în curand voi pune şi o poza cu micuţul Dario", a scris Alina pe un site de socializare. 

Alina Radi şi tatăl copilului, relaţie tensionată


    Alina Radi şi iubitul ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în luna apriliefoto: CAPS
Alina Radi şi iubitul ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în luna apriliefoto: CAPS

Cântăreaţa, care a avut o relaţie cu milionarul Nick Rădoi, nu a vrut să spună cine este tatăl copilului. Tot ce se ştie despre el e că e un om de afaceri şi că Alina s-a mutat înapoi în Timişoara pentru el. Deşi când au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în luna aprilie, cei doi păreau foarte îndrăgostiţi, se pare că relaţia lor a fost una mai tensionată şi au avut neînţelegeri. 

"Am avut nişte neînţelegeri. Dar am căzut de comun acord să păstrăm copilul. Eu nu m-am simţit pregătită să fiu mamă, acum tu ştii, dar dacă a venit acum, e binevenit, să dea Dumnezeu să fie sănătos. Ce va fi cu relaţia noastră nu ştiu. Între noi sunt foarte multe diferenţe de caracter, între noi totul s-a întâmplat foarte repede. Copilul a venit dintr-o greşeală practic. Iar apoi ne-am dat seama că între noi nu este o potrivire. Am ascuns această sarcină 6 luni, pentru că nu am ştiut ce o să se întâmple. Avem o relaţie aşa mai cu năbădăi. El e o persoană foarte ocupată cu afacerile lui. Suntem diferiţi, suntem foarte geloşi. Dacă e să fim împreună, vom fi, dacă nu, nu. Copilul o să ai aibă numele meu", a spus mai de mult Alina pentru Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image
actualitate.net