Alina Sorescu, look nou pentru botezul fetiţei

Ultima actualizare:

    Alina Sorescu și fiica ei, Ana Raisafoto: arhivă personală
Alina Sorescu și fiica ei, Ana Raisafoto: arhivă personală

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au intrat în febra pregătirilor pentru botezul Anei Raisa, cea de-a doua fetiţă a cuplului. Artista a ales meniul de botez pentru evenimentul de creştinare a micuţei şi a trecut şi pe la salon în căutarea unei înfăţişări cu care să atragă toate privirile.

Duminică (18 septembrie) în familia solistei Alina Sorescu şi a designerului Alex Ciucu va fi petrecere mare la care sunt aşteptaţi 200 de invitaţi.  Este vorba despre creştinarea mezinei familiei, Ana Raisa, eveniment pentru care artista şi-a canalizat toată energia. A ales tortul şi a împărtăşit cu fanii cum îşi va delecta oaspeţii. "Am venit la degustare si am ales pentru botezul Anei Raisa pe cel verde - Green Delight. O minunăţie cu mousse de fistic şi vişine", a scris artista pe contul ei oficial de Facebook. Solista a dezvăluit la Kanal D că a ales să-şi trateze oaspeţii cu un meniu diversificat din care nu vor lipsi preparatele tradiţionale.  

Alina Sorescu s-a făcut roşcată
Alina Sorescu s-a făcut roşcată

Şi artista va fi o adevărată apariţie la eveniment. Înainte de botezul fetiței, Alina a făcut o schimbare radicală de look. „Alăptez așa că nu pot să țin vreo dieta, așa că.. Mai am un pic de dat jos, dar ușor, ușor. Nu m-am stresat prea mult din cauza asta. Într-o zi am ajuns acasa și arătam asa. Am făcut această schimbare de look pentru mine și indirect și pentru Alex. E bine din când în când că vii cu ceva nou într-o căsnicie”, a spus Alina Sorescu la „Teo Show”. Solista s-a vopsit roşcată după mulţi ani în care a avut cosiţe blonde. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriţi de şase ani.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net