Alina Sorescu, o graviduţă pofticioasă! "E musai să am pufuleţi"

Ultima actualizare:
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vor deveni părinţi pentru a doua oară
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vor deveni părinţi pentru a doua oară

Astrele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Alina Sorescu (29 de ani), care în urmă cu două zile a făcut anunţul cel mare. Cântăreaţa îşi dorea să devină din nou mămică, iar dorinţa i s-a îndeplinit mai repede decât se aştepta. Soţia designerului Alexandru Ciucu este însărcinată în patru luni şi încă aşteaptă să afle sexul bebeluşului.

Familia Alinei Sorescu se măreşte. Din primăvara anului 2016 în casa solistei vor fi patru membri. În urmă cu doar câteva zile, artista a dat vestea cea mare fanilor ei. Solista a aşteptat să treacă de primul trimestrude sarcină pentru a face public faptul că va deveni din nou mămică. Despre poftele, kilogramele pe care le-a acumulat şi cum a reacţionat fetiţa ei de un an şi zece luni la anunţul că va avea un frăţior sau o surioară, Alina Sorescu a vorbit deschis într-un interviu acordat Click! 

Click!: În câte luni eşti însărcinată? Cum ai aflat?

Alina: Tocmai am încheiat primul trimestru, de altfel şi perioada critică privind certitudinea bunei dezvoltări a sarcinii. Totul decurge normal şi sper să avem la primăvară un bebe sănătos. Ne-am dorit acest al doilea copil, aşa că nu a fost o surpriză. M-am bucurat însă că dorinţa ni s-a împlinit foarte repede.

Cum aţi sărbătorit vestea?

Alina: Am aflat vestea în preajma zilei în care aniversăm cinci ani de căsătorie, aşa că am avut două motive să sărbătorim. Şi pentru că în fiecare an de ziua noastră facem câte o scurtă plecare într-un loc frumos doar în doi, anul acesta am ales Stockholm-ul. Au fost trei zile superbe, în care ne-am făcut planuri despre cum va arată viitorul nostru în patru.


    Alina Sorescu are o fetiţă de un an şi zece lunifoto: arhiva personală
Alina Sorescu are o fetiţă de un an şi zece lunifoto: arhiva personală

Aţi aflat sexul bebeluşului?  Voi ce aţi vrea să fie?

Alina: Încă nu ştim ce va fi şi nici nu avem preferinţe neapărat. Vrem în primul rând să fie un copil sănătos.

Elena Carolina cum a reacţionat? I-aţi spus?

Alina: I-am spus chiar înaintea lui tati şi pare încântată, atâta cât o poate face un copil de 1 an şi 10 luni. Spune de zor că în burtică la mami este "bibi". E foarte simpatică, îmi arată cum îl va linişti pe bebeluş şi cum îl va ţine în braţe. Este uncopil sociabil şi sigur va fi foarte fericită să aibă acasă un partener de joacă permanent.

Cum decurge sarcina? Pofte, greţuri?

Alina: Sarcina decurge bine, ascult de sfaturile medicului meu şi încerc să am şi mai multă grijă de mine. Vreo poftă ieşită din comun nu am avut, dar e musai să am în casă portocale, pufuleţi şi compot de piersici. De perioada greturilor am trecut, dar am putut să îmi văd de ritmul zilnic în mod normal.

Nicio sarcina nu este la fel. Se adevereşte şi în cazul tău?

Alina: Deocamdată lucrurile decurg similar. Eu însă sunt mai relaxată, ştiind deja ce mă aşteaptă.

Ai luat deja ceva kilograme la silueta?

Alina Sorescu are o fetiţă de un an şi zece luni
Alina Sorescu are o fetiţă de un an şi zece luni

Alina: Am luat deja câteva, dar nici nu prea mă urc pe cântar, nu vreau să fac o obsesie din asta. După prima naştere mi-am revenit la formă iniţială făcând pilates după încheierea perioadei de alăptare. Deşi acum mă mişc un pic mai greu, încerc să ajung cel puţin la o şedinţa pe săptămâna şi pe durata acestei sarcini. Sunt schimbări normale ale corpului şi mă adaptez la ele. Mi-am făcut deja garderoba de gravidă.

Alina se menţine în formă cu pilates
Alina se menţine în formă cu pilates

Mi-ai spus că eşti foarte activă. Ai cursuri cu cei mici. Vrei să iei o pauză de lucru în viitorul apropiat?

Alina: Probabil că voi ţine cursurile la Atelierul meu de Muzică până cu o luna înainte de naştere, dacă totul decurge bine şi mai voi simţi bine. Cel puţin aşa s-a întâmplat când o aveam pe Carolina în burtică. Iar după naştere voi petrece mai mult timp acasă, având în vedere că vreau din nou să alăptez în primele luni. Mă voi baza în continuare pe sprijinul părinţilor mei, care ne ajută.

Aveţi variante de nume?

Aşteptăm întâi să vedem dacă va fi fetiţă sau băieţel şi după aceea ne vom decide. Cu siguranţă vom alege şi un nume sfânt, aşa cum am făcut şi în cazul Carolinei, botezând-o Elena Carolina.

Optezi tot pentru cezariană şi clinică privată?

Alina: Încă nu am luat decizia la ce clinică voi naşte, este încă devreme, vom vedea pe parcurs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net