Alina Sorescu s-a certat cu soțul ei în vacanța din Turcia. Ce s-a întâmplat


    Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fete, Carolina (3 ani) și Raisa (un an)foto: arhivă personală
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fete, Carolina (3 ani) și Raisa (un an)foto: arhivă personală

Vacanța în familie nu e tot timpul un tablou cu fluturi roz și norișori albi. Iar când este vorba despre prima vacanță cu doi copii mici, lucrurile se pot complica rău. E nevoie de mult umor ca să depășești momentele dificile. Asta au învățat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pe pielea lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales un sejur în Turcia, la all inclusive, pentru prima vacanță cu Raisa (un an) și Carolina (3 ani) în afara țării. Cei doi și-au luat și ajutoare, ”buna” și ”bunul”, ca să fie siguri că fac față tuturor provocărilor și au plecat la drum în urmă cu o săptămână. Iar de provocări au tot avut parte.


    Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au plecat în concediu cu fetițele lor și cu buniciifoto: arhivă personală
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au plecat în concediu cu fetițele lor și cu buniciifoto: arhivă personală

Designerul a ținut un jurnal al vacanței pe pagina personală de Facebook, în care n-a ezitat să vorbească și despre lucrurile mai puțin plăcute, cum ar fi o ceartă mai serioasă cu soția sa, după ce un val mai serios a răsturnat-o pe fiica celor doi, ruinându-i încrederea în apa mării și plăcerea de a se bălăci.

Totul s-a întâmplat într-o zi cu soare torid, în care drumul până la apa mării fusese oricum o provocare pentru tatăl care-și uitase papucii la baldachinul unde ”parcase” întreaga familie. Colac peste pupăză, uitase și să se dea cu cremă de protecție solară. Alexandru Ciucu povestește episodul cu mult umor.

”Sunt vreo zece minute de când ne bălăcim. Umerii mi-au luat deja foc, pentru că stăm lângă mal unde e apa mai mică. Fac câțiva pași în spate, la apa mai mare ca să mă răcoresc. Exact atunci vine un val care dezechilibrează colacul si odata cu el și pe fii-mea, care ia o gură zdravănă de apă sărată.

Începe iar chirăiala. De data asta, chirăie amândouă. Și ea, și consoarta. Una că a înghițit apă și alta de mila primeia. Ne certăm. Din nou. Ceva banal deja.”


    Carolina (3 ani) este fiica cea mare a Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucufoto: arhivă personală
Carolina (3 ani) este fiica cea mare a Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucufoto: arhivă personală

Conflictul se adâncește când cei trei ajung la dușuri. ”Fugim la dușuri. Doar apă rece. E adevărat că afară sunt cinci mii de grade. E chiar reconfortant pentru unii. Aud o voce, a nevesti-mi: «E receeee... răcește copiluuu». Alături de noi o fetiță de 3 ani se spală la același duș din cap până-n picioare cu apă la fel de călâie. Vociferez: «Fetița asta cum poate?» Răspunde: «E călită, pentru ea nu e prima zi de plajă, ca pentru Carolina.» Nu mai zic nimic. N-ar avea niciun sens”, încheie resemnat Alexandru.

Din fericire, totul se termină cu bine, iar pentru familia Ciucu urmează alte aventuri în Turcia. Puteți urmări povestea concediului la all inclusive pe pagina personală de Facebook a lui Alexandru Ciucu.

Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (1) jpg
theo rose
biserica din pustietate de departe jpg
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub paula iorga 2 png
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png