Amalia Enache, momente speciale alături de fetiță: Alma a împlinit doi ani!

Ultima actualizare:

    Amalia Enache este "topită" după fiica ei, Almafoto: arhivă personală
Amalia Enache este "topită" după fiica ei, Almafoto: arhivă personală

Viaţa de mămică îi dă Amaliei Enache o fericire care i-a rămas întipărită pe chip. După mulţi ani în slujba Pro Tv, vedeta a simţit nevoia să se dedice fetiţei ei şi de când a adus-o pe lume pe Alma ( 9 august 2016) timpul este relativ. Nu se mai grăbeşte să fie la curent cu tot ce mişcă în jurul ei, ci este preocupată doar de starea de bine a bebeluşului ei.

Recent, Amalia Enache și-a sărbătorit fetița care a împlinit, la începutul lunii august, 2 anișori. Îmbrăcată într-o rochiță de culoare argintie, micuța Alma a fost înconjurată de numeroși copii și prieteni de familie. Micuța s-a bucurat de un tort spectaculos, colorat și decorat cu figurile care reprezentau copii în miniatură.

simeon stalpnicul png

Amalia Enache a refuzat să dezvăluie identitatea tatălui copilului ei și a evitat un răspuns tranșant la întrebarea dacă a rămas însărcinată în urma unei proceduri de inseminare artificială. Gura lumii vorbește însă de multă vreme despre relația specială dintre Amalia și fostul ei coleg Claudiu Anghel, make-up artist la Pro TV până la emigrarea în Argentina, în urmă cu ceva timp. Claudiu a fost cel care pare că a confirmat relaţia specială cu micuţa Alma după ce a publicat o imagine în care apare împreună cu fetiţa, iar comentariul care însoțește fotografia nu prea lasă loc de interpretări. Claudiu a scris ”Minha Alma” (Alma mea), lăsând să se înţeleagă că el ar fi tatăl fiicei Amaliei.    

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net