Amalia Năstase s-a recăsătorit! Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus „Da” în Las Vegas

simeon stalpnicul png
Amalia Năstase s-a recăsătorit! Foto: Arhivă personală

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a recăsătorit departe de ochii lumii, în America! Amalia Năstase a spus „Da” în fața Stării Civile din Las Vegas. Vedeta a susținut că nu a dorit neapărat să ascundă acest lucru, însă presa nu a știut până în prezent, deoarece evenimentul a avut loc departe de ochii curioșilor din România.

Amalia Năstase și-a refăcut viața alături de un bărbat cu patru ani mai tânăr decât aceasta, Răzvan Vasilescu, pe care l-a cunoscut în America, acolo unde și-au rostit și jurămintele, potrivit Antena 1. La eveniment au fost prezente și cele două fete pe care vedeta le are din căsnicia cu Ilie Năstase, Alessia și Emma. 

„Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunțat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a declarat fosta soția a tenismenului Ilie Năstase, la Acces Direct.

simeon stalpnicul png
Amalia Năstase are o familie frumoasă alături de Răzvan Vasilescu. Emma și Alessia sunt fetele rezultate din căsătoria cu Ilie, iar micuțul Toma este rezultatul relației cu RăzvanFoto Instagram

Întrebată ce fel relație a păstrat cu fostul soț, Amalia a susținut că cei doi se înțeleg bine și că a avut multe de învățat de la tenismen, de-a lungul timpului. „Avem o relație excelentă. Amandoi le iubim la fel de mult pe cele două fete pe care le avem împreună.(..) Am învățat foarte mult de la Ilie, pentru că prima dată eu am ieșit cu el din țară. Fiind cu el, m-a prezentat unor oameni care erau miliardari sau foarte cunoscuți și a trebuit să știu cum să te comporți în societatea aceea. Nu fusesem niciodată în ea. Și da, am învățat de la el. (..) În perioada în care am divorțat nu știam cum să îmi gestionez toată situația. Era un viitor incert. Nu știam ce va veni”, a explicat vedeta, care consideră că cel mai greu moment din viața ei a fost reprezentat de divorțul de Ilie. 

În prezent, Amalia mai are un băiețel alături de Răzvan, pe Toma, în vârstă de doi ani și jumătate. „Pentru copii tot timpul am răbdare. Nu am simțit niciodată că este prea mult. Îmi dedic foarte mult timp și altor copii, care au nevoie de ajutor. Și niciodată nu am simțit oboseală, stres sau neputință, când e vorba de a ajuta copiii”, a adăugat aceasta, care se implică în acțiuni caritabile. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg