Amanta lui Lis: "A plătit chiria, a zis că-mi ia apartament"

oana lis viorel jpeg
Oana şi Viorel Lis nu se mai înţelegSursă foto: Click!

Oana şi Viorel Lis sunt la un pas de divorţ după ce fostul primar a fost prins cu o prostituată.

Femeie care ar fi avut o aventură cu Lis a povestit, la Antena 1, că nu a fost o aventură de noapte şi că Viorel Lis a venit de mai multe ori la ea. Mai mult, i-a plătit chiria şi i-a promis că îi ia un apartament. Ba chiar, fostul primar i-a vorbit urât de Oana.

"Nu a fost doar o noapte, au fost mai multe nopţi. Într-o duminică a venit la mine beat. Cum poţi să spui că nu e adevărat? Când veneai la mine şi spuneai că vrei să fii cu mine? Îmi vorbea urât de Oana. Spuneai că stai cu Oana din milă, că ea e obsedată să îi facă un copil. Viorel mi-a plătit chiria, mi-a zis că îmi ia şi un apartament", a povestit femeia, la emisiunea Acces Direct.

image
Presupusa amantă a lui Lis a vorbit despre relaţia lor

Între timp, Viorel Lis, care se afla în platoul emisiunii a insistat că totul e o minciună şi femeia e plătită să vorbească: "Stai în banca ta, eşti o mincinoasă. Vino cu dovada. Se vede clar că minte. Eu dacă am bani mă duc la păcănele".

Când presupusa amantă a lui Lis a spus că Oana stă cu el pentru bani, nevasta fostului primar a răbufnit: "Proasto, eu am stat cu el la bine şi la rău, nu pentru bani".

Oana a mai povestit că a primit telefoane de la mai multe femeie, dar nu a vrut să audă ce au de spus. 

"Am primit şi nişte telefoane de la nişte femeie, dar nu am vrut să vorbesc. E normal să fiu supărată. E posibil să fie şi minciuni. El la începutul relaţiei cu mine, se mai vedea cu alte femei. Am crezut că se potoleşte cu vârsta", a mai adăugat blonda.

image
Oana nu se înduplecă şi vrea să divorţeze

Viorel Lis a declarat că nu recunoaşte imaginile şi că în plus Oana iese mereu cu bărbaţi în oraş şi îi dă bătăie de cap. 

"O să mă duc de tot. Primesc tot felul de telefoane, cu tot felul de prostii. E o fată plătită să spună prostii. Eu nu recunosc imaginile acestea. Eu vreau să ne împăcăm. Tu eşti mereu în oraş, eşti cu bărbaţi. Eu consider că e un meci null, 1-1", a spus Lis. 

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg