Amantul lui Zăvo vrea să fie diplomat. Tudor Ionescu, alias Tudy, dă examen ca să intre în Corpul Diplomatic al României

tudy jpeg
Tudor Ionescu, alias Tudy, e viceprimar

De la ”vedetă” porno la diplomat este doar un pas. Ne-o demonstrează Tudor Ionescu, cunoscut de toată lumea drept Tudy. Nimeni altul decât tânărul care s-a iubit în secret cu Oana Zăvoranu, pe când aceasta era căsătorită cu Pepe.

Are 31 de ani şi toată România îi cunoaşte performanţele sexuale. Bărbăţia lui a apărut pe multe site-uri, într-un filmuleţ în care se masturbează pentru Zăvoranca. Imaginile ruşinoase au fost făcute publice chiar de Pepe, soţul încornorat. 

image
Tudy s-a aflat în plin scandal sexual în 2009, din cauza relaţiei pe care a avut-o cu Zăvoranca, pe atunci măritată cu Pepe

De atunci au trecut cinci ani, timp în care Tudy şi-a spălat reputaţia pătată, iar acum se pregăteşte să devină diplomat de carieră. Potrivit portalului ”România Curată”, pe lista de candidaţi la concursul de admitere în Corpul Diplomatic şi Consular al României, apare şi numele fostului amant al Oanei. Acesta a reuşit să treacă de primele două etape de selecţie ale concursului organizat de MAE: proba dosarelor şi testul grilă. Astfel că din cei 649 de înscrişi, doar 190 se mai află în competiţie, iar, în curând, se va afişa rezultatul final. 30 dintre aceştia vor fi ataşaţi pe lângă ambasade şi consulate. “Vreau să riscaţi! Riscaţi pentru că nu aveţi nimic de pierdut. Puteţi doar câştiga. Mizaţi pe mine, riscaţi împreună cu mine şi veţi vedea ce înseamnă un tânăr educat european şi optimist”, a scris Tudy pe Facebook. Din 2008 e membru PNL, iar între 2009 şi 2010 a fost stagiar la Parlamentul European. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
cub reghecamf bătaie png
cub botez reghecampf caciuc png
Criza economica criza financiara FOTO Shutterstock
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg