Amna îşi distruge rochia de mireasă. De ce a luat această decizie


    Amna și familia eiFoto: Sorin Stana
Amna și familia eiFoto: Sorin Stana

Artista și soțul ei vor profita de vacanța în Malta, din iunie, pentru a se juca ”Trash the dress”, după șapte ani de căsătorie.

Frumoasa solistă Amna și soțul ei, Cristi Mușat, vor fi din nou mire și mireasă, pentru o zi, în cadrul unei ședințe foto ”Trash the dress” (n.r. distruge rochia de mireasă), pe tărâm maltez, pusă la cale de Malta Travel. Alături de ei vor participa şi doi români norocoşi, care au câştigat concursul organizat de agenţia de turism de Ziua Îndrăgostiţilor. Alina și Adrian Stan au fost de  acord să ”murdărească” rochia de mireasă și costumul de mire într-un decor de poveste, pentru a beneficia de o ședința foto ”Trash the dress” gratuită și de o vacanță de 7 nopți all inclusive, în Malta, în perioada 7-14 iunie 2018. 


    Amna s-a căsătorit în urmă cu 7 ani
Amna s-a căsătorit în urmă cu 7 ani

”Ne-am cunoscut în ultimul an din liceu, prin intermediul unor prieteni comuni, care acum ne sunt nași. Am început să ne vedem ca și prieteni și am observat că aveam foarte multe în comun. Pe 14 februarie 2018 am aniversat 10 ani de relație, iar pe 16 septembrie 2017 ne-am căsătorit”, și-a scris Alina, pe scurt, povestea de iubire, alături de fotografia pe care a înscris-o în concurs. Ea ne-a mărturisit că plănuiau în acest an o vacanță în Malta. ”Când am auzit anunțul de concurs, mi s-au aprins toate beculețele, mai ales că ne făceam planuri să vizităm Malta. Am vorbit cu Adrian și a fost de acord să ne înscriem în concurs, dar nu ne-am făcut mari speranțe. Apoi am aflat că am câștigat și am fost superfericiți”, ne-a mărturisit Alina, bucuroasă că în sfârșit va găsi o utilitate pentru rochia de mireasă.

Aceasta pentru că, după nuntă, a încercat să o ofere unei prietene, dar nu i s-a potrivit, apoi a încercat să o vândă, dar nici asta n-a fost să fie. ”E curățată și stătea sub pat degeaba. Probabil că a trebuit să mai fie purtată o dată de mine, de asta n-am reușit să fac nimic cu ea”, a spus Alina.


    Amna şi soţul ei vor petrece o vacanţă de vis în Malta
Amna şi soţul ei vor petrece o vacanţă de vis în Malta

Și rochia Amnei a stat închisă, în ultimii șapte ani, după nuntă, prin dulapuri sau în dressing, ”umplând spațiul degeaba”. ”Chiar acum câteva săptămâni am dat de husa în care e rochia și mă gândeam cât o mai țin și că ocupă mult spațiu. Ideea <Trash the dress> în Malta e motivul perfect să o scot din nou la lumină, în locurile minunate din arhipelagul maltez”, spune solista.

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
FotoJet (2) jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png