An plin de “bombe” în televiziuni: cine a plecat, cine a rămas

image
Andra și Mihaela Rădulescu sunt în juriul emisiunii ”Românii au talent”

Anul 2018 a fost plin de schimbări în televiziuni, unde s-au înregistrat mutări, plecări şi reveniri spectaculoase. PRO TV, Antena 1, Kanal D, TVR 2 și Prima TV s-au confruntat cu multe evenimente neașteptate.

“Bombele” au apărut din prima lună, cu revenirea lui Cosmin Cernat pe post de prezentator la „Exatlon”, reality-show-ul anului la Kanal D. Acest proiect a fost surpriza lui 2018 şi i-a determinat pe mulţi tineri să înceapă să facă sport. În primul sezon au participat Vladimir Drăghia, care a şi câştigat competiţia, iar Cătălin Cazacu şi Gani Kiriţă au devenit vedetele postului, la fel ca Ştefan şi Alex, unii dintre cei mai îndrăgiţi „războinici”. Cazacu a primit două proiecte după acest show: „Cash Taxi” şi „Vulturii de noapte”, alături de Victor Slav şi Giani Kiriţă. Giani a fost trimis apoi antrenor la sezonul 2 din „Exatlon”. Vladimir Drăghia a primit pe mână emisiunea „FanArena”, unde a avut-o parteneră pe Ilinca Vandici.

image
Andreea Mantea rezistă de ani buni la Kanal D

În vară, tot la Kanal D, Victor Slav a rămas fără emisiunea „WowBiz”, pe care o prezentase alături de Andreea Mantea. Bruneta a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine” și apoi i s-a dat pe mână „Puterea dragostei”, tot la Kanal D. Drăguşanca a plecat de la postul turcesc şi a fost cooptată în reality-show-ul „Asia Express”, la Antena 1. Din 31 decembrie, Ilinca Vandici revine cu sezonul nou din „Bravo, ai stil”, alături de Cristina Mihaela Dorobanţu şi cei trei juraţi: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu şi Raluca Badulescu. O altă vedetă care a plecat de la Kanal D a fost Iulia Albu, care nu mai face parte din juriul „Bravo, ai stil”. Vedeta s-a mutat la ProTV, unde comentează hainele vedetelor în emisiunea „La Măruţă”.

dragos patraru dsc2657 starea natiei jpeg
Pe Dragoș Pătraru îl vedeți din 20 august, la Prima TV

Mihaela Rădulescu pleacă de la ProTV…. la ProTV

Tot la Kanal D a venit în vară Chef Foa – Florin Scripcă, cel care în urmă cu ceva timp a fost jurat la „MasterChef” (ProTV). Teo a mai primit o emisiune, „Vrei să fii milionar”, tot la Kanal D. Iar Bursucu, colegul ei, l-a înlocuit pe Giani la „Vulturii de noapte”. Fanii emisiunii „Visuri la cheie” (ProTV) au aflat că Dragoş Bucur nu va mai prezenta show-ul, fiind înlocuit cu Corneliu Ulici, tot un actor şi cântăreţ. De la ProTV şi-a anunţat plecarea şi Mihaela Rădulescu, care nu va mai fi jurat la „Românii au talent”. Ea a fost înlocuită cu Mihai Petre, revenit în postura de jurat după patru ani.

image
Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, noii prezentatori de la “X-Factor”

Surpriza finalul de an o reprezintă faptul că Răduleasca a revenit la PRO TV, la cârma noii emisiuni „Ferma”, alături de Cristian Bozgan în locul lui Nea Raţă. Octavian Strunilă a lăsat şi el ProTV, unde făcea echipă cu Paul Ipate, pentru Antena 1. Aici, Strunilă a prezentat reality-show-ul „Ultimul trib” (Antena 1), apoi s-a implicat în producția serialului „Primăverii” (TVR 2), cu Nicoleta Luciu, Corina Dănilă și Adrian Ştefan. Un sezon a jucat şi Maia Morgestern, care făcea parte şi din „Fructul oprit” (Antena 1).

image
Madagascar. Octavian Strunilă munceşte de zor pentru “Ultimul trib”, show-ul Antenei 1

Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au mutat la „X Factor”

Şi la Antena 1 au apărut ceva schimbări. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin au venit în locul cuplului format din Răzvan şi Dani la „X Factor”. Ionuţ Iftimoaie a venit prima oara la Antena 1 după ce ani de zile a apărut doar în proiectele ProTV. Actorul Bogdan Albulescu, din serialele Acasă „Regina”, „Aniela” şi „O nouă viață”, a fost distribuit în serialul „Fructul oprit” (Antena 1). Andrei Aradits a plecat din juriul „Te cunosc de undeva” şi a venit în serialul „Vlad” (Pro TV), iar colegul lui, actorul Cristi Iacob, l-a înlocuit. Gianina Corondan s-a alăturat şi ea proiectului deşi, între timp, a primit şi o emisiune la TVR 1.

image
27 octombrie 2018 Andreea Bănică, la emisiunea „Provocarea Starurilor” (TVR1)

Andreea Bănică a venit la TVR 1 cu „Provocarea Starurilor”

Andreea Bănică a revenit la TVR 1 ca prezentatoare la „Provocarea Starurilor” unde, în fiecare ediţie, Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru prezintă concurenți. Paul Surugiu - Fuego a început o nouă emisiune la TVR 2 şi a continuat la Favorit TV. După ce va prezenta emisiuni speciale de Crăciun şi de Revelion, va prezenta al doilea sezon din „Drag de România mea” (TVR 2).

image
Vineri, 14 noiembrie, atât antrenorii, cât și telespectatorii vor afla cine este câștigătorul Vocea României 2018

Irina Rimes a înlocuit-o pe Lori la „Vocea României”

Comentatorul sportiv Costi Mocanu a revenit pe sticlă, la ProTV, după multă vreme, la „Ninja Warrior”, unde a prezentat alături de Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu. Tot la Pro a revenit şi Amalia Enache, la Ştirile ProTV, după concediul de maternitate. Adrian Nartea, de la „Fast Food” şi „Fetele Marinarului” (Antena 1), a revenit la ProTV, în serialul „Vlad”. Anul trecut, Nartea a apărut în „Ford Boyard” (ProTV). La acelaşi post, Andra şi Irina Rimes i-au înlocuit în juriul de la „Vocea României” pe Adrian Despot şi Loredana. Ultima va face parte din juriul emisiunii „Cântă acum cu mine”, prezentată de Cabral, de la „Ce spun românii”.

image
Pe Dragoș Pătraru îl vedeți din 20 august, la Prima TV

Dragoș Pătraru a mutat „Starea Nației” de la TVR 1, la Prima TV

Şi la Prima TV au avut loc schimbări. Dragoş Pătraru a venit cu „Starea Naţiei” de la TVR 1. Toni Ionescu a revenit în gaşca serialului „Trăsniţii”, după ce Constantin Zamfirescu, Lavinia Stoica şi Cătălin Marin au plecat spre noi proiecte.

Alex Velea prezintă „Acces Direct” cu Simona Gherghe

Alex Velea a venit prezentator la Antena 1, devenind coleg cu Simona Gherghe la „Acces Direct”. La „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleşi a fost înlocuit de Florin Ristei timp de 3 ediţii, cât acesta a concurat la „Asia Express”. La același reality-show, prezentat de Liviu Vârciu și Gina Pistol, au participat Paul Ipate şi Jojo, CRBL şi Oase, Anca Sigartău, Cocuţa şi Bogdan Boantă.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg