Ana Munteanu este câștigătoarea Vocea României 2017! Iată momentele cheie ale serii

Meriam Jane a cântat împreună cu Ovidiu Lipan Țăndărică
Meriam Jane a cântat împreună cu Ovidiu Lipan Țăndărică

Vineri, 15 decembrie a avut loc marea finală, exclusiv feminină, a competiției "Vocea României". Ana Munteanu (echipa Smiley), Zsuzsana Cerveni (echipa Loredanei), Andrada Crețu (echipa Despot), Meriam Jane (echipa Chirilă) s-au luptat pentru a obține aprecierea și voturile publiclului, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. Lupta a fost una strânsă, iar emoțiile au atins cele mai înalte cote. Fiecare concurentă a cântat atât individual, cât și în duet alături de un artist autohton cunoscut.

Update 23.45 - Câștigătoarea celei de șaptea ediții a emisiunii "Vocea României" este Ana Munteanu.  Pe locul patru s-a clasat Andrada Crețu, pe trei s-a aflat Zsuzsana Cerveni, iar locul al doilea a fost revendicat de către Meriam Jane.

Update 23.20 - Iubita cântăreața de origine albaneză Arilena Ara, interpreta hit-ului "Nentori" a oferit un moment magic la "Vocea", spre încântarea admiratorilor ei și a telespectatorilor.

Update 23.15 - Linia telefonică destinată voturile a fost deschisă.

Update 23.08 - Andrada Crețu și Adi Despot au fost cei care au închis competiția vocilor, cântând "Fată verde" a formației Phoenix. Adi Despot a acompaniat-o folosindu-se de chitară, iar Andrada și-a demonstrat talentul vocal și instrumental, căci a cântat o mică parte din melodie la flaut. 

Zsuzsana a cântat o melodie a cântăreței Jennifer Rush
Zsuzsana a cântat o melodie a cântăreței Jennifer Rush

Update 22.59 - Eleva lui Smiley, Ana Munteanu, a cântat alături de Marcel Pavel o melodie interpretată de Celine Dion și Andrea Bocelli. 

Ana Munteanu a cântat alături de antrenorul său, Smiley
Ana Munteanu a cântat alături de antrenorul său, Smiley

Update 22.39 - Zsuzsana a urcat pe scenă împreună cu Loredana. Cele două au cântat una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Lori, "Bună seara, iubite". "Zsuzsana este fantastică, eu am susținut asta de la început", a fost comentariul succint al lui Smiley. "Ești cea mai versatilă voce pe care am cunoscut-o de ani buni. Ai curaj, ai avut puterea de a te reinventa de atâtea ori. Ai reușit să ieși în afara concursului și să arăți că ești un star, că ești o divă. Ești extraordinară și vreau să îți mulțumesc", au fost cuvintele Loredanei Groza. 

Andrada Crețu a cântat una dintre melodiile preferate ale antrenorului său
Andrada Crețu a cântat una dintre melodiile preferate ale antrenorului său

Update 22.25 - Meriam Jane s-a îndrăgostit de România și de limba română, iar Tudor a făcut tot posibilul pentru a-i alege melodii care să îi scoată în evidență timbrul aparte. A cântat melodia "Oameni", interpretată de Aurelian Andreescu. Deși se află de puțin timp în România, Meriam a învățat limba și este capabilă să transmită mesajele pieselor cu succes. Săptămâna trecută i-a smuls lui Tudor un șir de lacrimi datorită interpretării sale de excepție. Smiley a apreciat efortul lui Jane de a învăța limba română. "Este uimitor că ai învățat atât de repede. Melodia efectiv îți ridică părul pe mână. Felicitări pentru tot ce ai făcut, Jane". Chirilă a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevei sale și nu a ezitat să îi spună cât de mult o apreciază. "Te iubesc, te iubesc mult", a rostit Tudor emoționat.

Meriam Jane a cântat alături de antrenorul său melodia "Epilog"
Meriam Jane a cântat alături de antrenorul său melodia "Epilog"

Update 22.08 - Andrada a cântat în duet alături de Mihail melodia acestuia "Who you are". Prestația celor doi a fost marcată de energie și de simplitate. Înainte ca Andrada să urce pe scenă, Despot a afirmat că Andrada este echivalentul feminin al lui Mihail în ceea ce privește perspectiva asupra muzicii. A adăugat că amândoi sunt oarecum în afara a ce promovează industria muzicală în momentul actual și că reprezintă o gură de aer proaspăt pentru muzică. 

Update 22.00 - Ana Munteanu a interpretat cu multă sensibilitate melodia "La Boheme". La finalul prestației adolescentei, Smiley s-a ridicat de pe scaunul său de jurat și a mers către Ana, pentru a o îmbrățișa. I-a mulțumit pentru momentul plin de sensibilitate, iar în ochii săi se putea zări o lacrimă timidă, semn că melodia i-a atins o coardă sensibilă a sufletului. "Îmi tremură și acum picioarele. Lăsați-mă să îmi revin puțin. Mă bucur să te cunosc, ești un copil foarte frumos. Vreau să îi felicit pe părinții tăi pentru educația pe care ți-au dat-o. ", a comentat Smiley. 

Meriam Jane a primit aprecierea tuturor antrenorilor
Meriam Jane a primit aprecierea tuturor antrenorilor

Update 21.50- Zsuzsana a fost însoțită, la cea de-a doua intrare pe scenă, de cunoscutul tenor Alessandro Safina. 

Update 21.30- Meriam a interpretat o melodie cu adevărat sensibilă alături de Chirilă. Este vorba despre "Epilog', un cântec al  formației Vama Veche. Cei doi au purtat tricouri albe, culoarea purității și au cântat ținându-se de mână, pe parcursul întregii melodii.

Loredana și Zsuzsana au trăit intens versurile melodiei "Bună seara, iubite"
Loredana și Zsuzsana au trăit intens versurile melodiei "Bună seara, iubite"

Update 21.15: Andrada Crețu a cântat melodia "Numb", cântată de regretatul Chester Bennington, solistul formației Linkin Park, care s-a sinucis în această vară. Chirilă a remarcat faptul că finala este marcată de voci diferite, complet aflate în antagonie. Loredana a felcitat-o pe Andra pentru curajul de a cânta o piesă care, de-a lungul vremii, a fost interpretată doar de voci masculine. Remarca lui Smiley a fost una surpinzătoare. "Andrada, eu nu te-am văzut pe tine în finală de la bun început. Ai cântat extraordinar și m-ai surprins plăcut. Dacă îți dorești o treabă, o faci. Este clar că nu te pot vorbi de rău", a fost comentariul lui Smiley. Despot i-a dat replica Loredanei și i-a spus că, în echipa sa, "nu există muzică de fete și muzică de băieți, ci doar muzică", un concept universal care atinge inimi. 

Ana Munteanu a urcat pe scenă alături de Marcel Pavel
Ana Munteanu a urcat pe scenă alături de Marcel Pavel

Update 21.00- Ana Munteanu a cântat alături de antrenorul său, Smiley, cu care deja a înregistrat o piesă, în ciuda vârstei sale fragile. Cântecul pe care l-a interpretat tânăra de 16 ani a fost unul dintre hit-urile antrenorului său, "De unde vii la ora asta". Loredana: "A fost un moment foarte drăgut, am simțit că am intrat în lumea ta și a lui Smiley. "A fost un moment puternic". "De fiecare dată când se cântă funk trebuie filmat basistul, pentru că melodiile de funk reprezintă o eliberare. Ai făcut o treabă foarte faină, Ana", a fost comentariul lui Adi Despot. Smiley a declarat că a fost o reală plăcere să cânte această melodie în colaborare cu cineva și a mulțumit orchestrei pentru momentul inedit. 

Andrada Crețu a demonstrat că poate cânta și la flaut, nu doar la pian
Andrada Crețu a demonstrat că poate cânta și la flaut, nu doar la pian

Update 20.47 - Zsuzsana, eleva Loredanei a cântat celebra melodie "The power of love" a îndrăgitei artiste Jennifer Rush. Despot a remarcat faptul că eleva Loredanei a avut emoții, dar a adăugat că este un lucru perfect normal, ținând cont de anvergura evenimentului. Smiley a adăugat că Zsuzana este dovada vie a faptului că o fată se poate transforma într-o femeie într-un timp scurt și i-a mulțumit Loredanei pentru faptul că a susținut-o pe tânără pe parcursul acestei transformări.


    Zsuzsana a cântat o melodie a cântăreței Jennifer Rush Foto Captura video
Zsuzsana a cântat o melodie a cântăreței Jennifer Rush Foto Captura video

Update 20.43 - Prima care a pășit în ring a fost Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă. Ea a cântat "Lume, lume, soro lume" alături de Ovidiu Lipan Țăndărică. Artistul a declarat că așteaptă cu nerăbdare să cânte într-un spectacol alături de ea. 


    Meriam Jane a cântat împreună cu Ovidiu Lipan ȚăndăricăFoto Captura video
Meriam Jane a cântat împreună cu Ovidiu Lipan ȚăndăricăFoto Captura video

Cu câteva zile înainte de marea finală, cele patru au acordat interviuri publicației Adevărul, în care au vorbit despre evoluția lor în cadrul competiției, dar și despre ce ar face în eventualitatea în care ar câștiga concursul. Elementul comun al celor patru interviuri l-a reprezentat faptul că toate își doresc din suflet să continue evoluția lor în industria muzicii, chiar dacă vor câștiga sau nu competiția. În plus, ele au mulțumit telespectatorilor pentru voturi. Mai mult decât atât, au vorbit despre rolul esențial pe care l-au jucat antrenorii pentru fiecare dintre ele. Zsuzsana Cerveni a declarat faptul că Loredana a contribuit foarte mult la introspecția pe care a relizat-o de-a lungul concursului, iar eleva lui Despot, Andrada Crețu, a precizat că solistul Viței de Vie i-a devenit mai mult decât un mentor, considerându-l un prieten față de care o leagă pasiunea pentru muzică. 

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
3 anastasia soare png png
serban huidu si mihai gainusa
image
image
image
image
image
image
3 anastasia soare png png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png