Anamaria Prodan, declarații incredibile despre divorț: «Dacă se adeverește că e gravidă asta, păi divorțez eu!»

image
Laurențiu Reghecampf a anunțat că a demarat procedura de divorț, pentru a pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodanfoto: arhiva personală

Telenovelă în toată regula între Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf! Spiritele s-au inflamat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat în presă că divorțează de sexy-impresară. Anamaria Prodan a ieșit azi la rampă cu noi declarații furibunde, la adresa amantei gravide a soțului ei.

De două zile, de când Laurențiu Reghecampf a anunțat în presă că a depus actele de divorț, sexy-impresara șochează și spune că nu divorțează în ruptul capului.

Prodanca afirmă că a aflat din presă de divorț și că Laurențiu Reghecampf nu ar fi anunțat-o și pe ea că vrea să divorțeze. Mai mult, Anamaria dă vina pe presă că ar fi răspândit informația conform căreia amanta lui Reghencampf, Corina Ciucu, zisă Bilcon, ar fi însărcinată în trei luni, lucru pe care iar nu-l crede. În cursul zilei de ieri, sexy-impresara s-a întâlnit la o cafea cu Adrian Thiess, cel despre care presa a scris că ar urma să fie nașul copilului pe care Reghecampf îl va avea cu amanta Corina.

"Poate sunt prea frumoasă și prea mare de aia vrea să divorțeze"

Iată ce a declarat impresara pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, în timp ce se afla chiar la brațul lui Adrian Thiess. „Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf vreodată că are o relație cu o domnișoară, cum o cheamă pe asta? Că are un copil care va veni, nu știu, în șapte luni, nouă luni? Ce legătură au actele de divorț cu gravidenia?! Poate sunt prea frumoasă și prea mare de aia vrea să divorțeze. Nu știm cine e asta! Uite, dacă asta e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeverește ce scrie presa, că asta e gravidă, păi divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine! Laurențiu este în perioada de pregătire. Nici noi nu am putut să mergem să vorbim cu Laur, că vrea să fie campion. Bebe e supărat că nu l-a văzut când a venit în București. Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Pro TV.

Citește și:

EXCLUSIV Familia e în șoc după vestea divorțului. "Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu"

Anamaria Prodan vrea să-l lase pe Reghe falit. Război pe averea de 100 de milioane de euro

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png