Anamaria Prodan, dezvăluiri despre iubitul fiicei: «Vor să facă afaceri împreună»


    Ana Maria PRodan și fiica ei, Rebecca
Ana Maria PRodan și fiica ei, Rebecca

Anamaria Prodan este o mamă foarte dedicată, motiv pentru care ea are mare grijă ca fiicele ei să aibă destui bani la ele și să-și cumpere haine de calitate. Anamaria a mărturisit că îl place mult pe iubitul fiicei sale, Rebecca, iar cei doi plănuiesc să facă afaceri împreună.

Alături de prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche, în platoul emisiunii a venit și fiica mare a ei care a revenit din America pentru a-și continua studiile în România.

„E ok viața în America. M-am adaptat sistemului dar nu prea îmi place”, a mărturisit fiica Anei Maria Prodan, Rebecca.

Mama ei a intervenit imediat și a explicat faptul că ea are cetățenie americană, fiind născută acolo, însă îi este dor de casă și își dorește să se întoarcă.

„Ea este cetățean american și în ultimul an am auzit că vrea să se întoarcă în Europa. Rebeca își dorește să vină înapoi să studieze”, a continuat Anamaria Prodan.

Vedeta a mărturisit că fiicele ei primesc salarii și prime de la ea cu care trebuie să se descurce, și recent trebuie să se întoarcă la muncă.

„Eu mi-am lăsat copiii să-și ia singur deciziile în viață. Iubitul ei vine dintr-o familie bună și rar găsești băieți buni. Un băiat care își dorește să facă ceva în viață. Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge și am înțeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulți bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. (...) O să mă întorc curând la muncă, la emisiunea Gospodari fără pereche”, a conchis Anamaria Prodan. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub andrele png
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg