Anamaria Prodan lansează cartea cu memoriile mamei sale. Cum puteţi ajunge la eveniment

Ultima actualizare:

    Anamaria a negat până în ultima clipă problemele grave ale mamei ei în speranța că ea își va revenifoto: arhiva personală
Anamaria a negat până în ultima clipă problemele grave ale mamei ei în speranța că ea își va revenifoto: arhiva personală

La un an de la dispariția Ionelei Prodan, fiica ei, Anamaria, va lansa cartea cu memoriile mamei sale. Afacerista a scris cartea intitulată „Cântecul vieții mele” ce conține povestea regretatei cântărețe, dar și poze superbe nemaivăzute până acum.

Pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, se stingea din viață cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan. Până în ultima clipă, artista a fost internată la Spitalul de Urgență Elias din Capitală. Dispariția doamnei cântului popular a înduioșat o țară întreagă, iar fiicele și nepoții ei nu pot accepta că nu o mai pot vedea.

Aşa arată cartea dedicată Ionelei Prodan
Aşa arată cartea dedicată Ionelei Prodan

Memoriile Ionelei Prodan ajung la fani la un an de la moartea ei

Peste câteva zile se împlinește un an de când Ionela Prodan nu se mai află printre noi, iar fiica artistei, Anamaria (46 de ani), a făcut un gest nobil. Impresara a dus la sfârșit unul dintre proiectele de suflet ale mamei sale, volumul despre viața sa, îndeplinindu-i astfel cea mai mare dorință. Lansarea cărții „Cântecul vieții mele”, care cuprinde 208 pagini, inclusiv prefața si cele 30 de pagini cu fotografii memorabile, va avea loc sâmbătă, 6 Aprilie, de la ora 16.00, la magazinul Diverta din strada Lipscani, nr. 30-34. Evenimentul este deschis publicului şi este dedicat celor care au îndrăgit-o și încă o regretă pe marea artistă Ionela Prodan.

Mesaj emoţionant pe copertă

Pe spatele cărţii, Anamaria Prodan a scris un mesaj emoţionant: "Ştiu că v-a cucerit de-a lungul anilor inimile prin graţie şi emoţie, prin talent şi eleganţă. Ştiu că a sa capacitate de a respira demnitate şi de împrăştia muzica, de cel mai înalt nivel, e aproape miraculoasă. Şi mai ştiu că oricine va citi această carte se va lăsa uşor dominat de un sentiment nobil, încărcat de o notă de respect profund". Preţul cărţii urmează a fi comunicat în ziua lansării.

Citeşte şi:

Anamaria Prodan suferă enorm. Unde a ajuns să pună poza mamei sale

Ionela Prodan ar fi împlinit 71 de ani! Mesajul trist al Anamariei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net