Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf: «E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc»

anamaria prodan png
Anamaria Prodan, în Dubaifoto: Instagram

Anamaria Prodan a plecat la Dubai să facă afaceri cu șeicii, în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf! Impresara FIFA a primit un premiu luni seara, la Gala "ISucces Internațional", care s-a desfășurat la Dubai, la celebrul La Perle. Declarațiile în scandalul divorțului continuă!

Anamaria Prodan este în plin proces de divorț de antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf. Cei doi au de împărțit o avere de 100 de milioane de euro. Tehnicianul Laurențiu Reghecampf locuiește în prezent în Craiova, cu noua parteneră, însărcinată în trei luni, Corina Caciuc, căreia i-a deschis și o firmă.

Anamaria Prodan: "Am investit un milion de euro în criptomonede"

Mai mult, în presă au aparut informații că Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai.” Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc. Pentru mine, capul plecat sabia îl taie primul. Eu o duc bine, sunt fericită. Mai am un apartament aici, la Dubai. Vreau să înmulțesc averea lăsată de mama mea, am investit un milion de euro în criptomonede”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj furibund după pozele de cuplu cu Reghe și amanta însărcinată! «În viața alegerile ieftine te costă scump»

Anamaria Prodan detonează bomba! Confesiune ireală în scandalul divorțului: "Îl iertăm pe Soarele nostru. Îi oferim șansa de a alege"

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
mara banica
olivia newton john matt lattanzi webp
Tate  jpg
ramona badescu jpeg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Jennifer Lopez Ben Affleck jpeg
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg