Anamaria Prodan vorbește cu poza mamei ei prin casă. Modul inedit în care reacționează copiii ei

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan vorbește cu poza mamei sale Foto: Arhivă personală
Anamaria Prodan vorbește cu poza mamei sale Foto: Arhivă personală

Anamaria Prodan nu se poate împăca cu gândul că mama sa s-a stins din viață, însă dorul nespus pe care îl simte în fiecare moment îi amintește care este, de fapt, trista realitate. Îndrăgita interpretă de muzică populară, Ionela Prodan, a părăsit această lume în urmă cu aproximativ patru luni, însă golul lăsat de ea în inimile familiei și ale admiratorilor săi nu se estompează odată cu trecerea timpului. Anamariei îi este dor în special de sfaturile pe care mama ei i le oferea mereu și de conversațiile pe care cele două le purtau, astfel că a găsit o metodă prin care să-i fie mai ușor să treacă peste tragicul eveniment: vorbește cu poza mamei sale.

În cadrul unei interviu acordat revistei Viva, Anamaria Prodan a oferit declarații emoționante despre „metoda” pe care o folosește pentru a mai diminua din dorul pe care îl simte după moartea mai sale. Vedeta a susținut că obișnuiește să vobească cu poza mamei sale, îi cere sfaturi, știe când aceasta aprobă sau nu, și că este sigură că cea care i-a dat viață o aude. Anamaria vorbește atât de des cu mama ei prin casă încât familia ei s-a obișnuit deja cu modul vedetei de a trece peste durerea pe care o simte. 

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 4 luni
Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 4 luni

Deși a susținut că știa ceea ce urmează să se întâmple și că s-a pregătit moral de venirea tragicului moment, Anamaria încă nu dorește să accepte că mama sa nu mai este printre noi. Impresara vorbește încă cu Ionela Prodan ca și când aceasta ar fi în viață și susține că se resemnează uneori cu ideea că mama ei a murit doar pentru că aceasta îi spunea mereu că „viața merge înainte”. „Pe mine mama mea m-a învăţat că viaţa merge înainte, şi cu bune şi cu rele. Sunt nişte chestii inevitabile în viaţă. Singurele certitudini sunt naşterea şi moartea. Nu consider că nu este lângă mine. O simt secundă de secundă. (..) Eu mă împăcasem de foarte multă vreme, ştiam ce va urma. Am luptat enorm ca să o ţin cât mai mult în viaţă”, a susținut Anamaria Prodan pentru sursa anterior menționată. 

Cum Anamaria Prodan are fotografia mamei sale în casă, deseori o ia în braţe şi îi vorbeşte. Copiii săi s-au obișnuit deja când o aud pe Anamaria că vorbește prin casă și o întreabă pe vedetă doar dacă „vorbește cu buni”. „Orice facem nu mai vorbesc la telefon, vorbesc cu poza. De fiecare dată ştiu când aprobă şi nu aprobă. Vorbesc cu ea prin casă şi cei mici ai mei deja s-au obişnuit şi mă întreabă: Iar vorbeşti cu buni? Ea mă aude cu siguranţă de acolo de unde este”, a mai adăugat Anamaria. „Eu sunt acum Ionela Prodan în familie. Sunt cum a fost ea. Bunica mea, mama ei, a fost o femeie foarte foarte puternică, ea i-a luat locul, iar acum eu i-am luat locul mamei mele”, a explicat impresara. 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net