Anamaria Prodan vrea să-l lase pe Reghe falit. Război pe averea de 100 de milioane de euro

image
Impresara și soțul ei urmează să se vadă la tribunal

Cu femeia rănită nu e bine să te pui! După ce a aflat din presă că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf (45 de ani),  urmează să devină în ianuarie tătic  şi a depus divorţul, Anamaria Prodan (48 de ani) şi-a pregătit artileria grea. Celebra afaceristă a angajat cei mai buni avocaţi în divorţul anului, mai ales că miza este una foarte mare. Averea pe care o au de împărţit este de aproape 100 de milioane de euro.

Zvonul că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai sunt împreună a apărut prin iunie, imediat după ce au serbat cu mare lux şi opulenţă Nunta de Cristal, sau 15 ani de la căsătorie. 

La fix două săptămâni de la acel moment în care impresara şi anternorul şi-au reînnoit jurămintele de iubire, a apărut vestea că divorţează, iar Reghecampf a şi dat o declaraţie prin care confirma acest lucru, numai că şi-a retras-o la scurt timp. 

image
Anamaria deține o vilă în valoare de 350.000 de euro în Pipera

Deşi Anamaria încerca din răsputeri să salveze aparenţele şi posta la greu fotografii cu cel pe care îl alinta „Soarele Meu”, iată că luni s-a vărsat paharul adevărului şi avea să afle din ziare bomba bombelor.  Că soţul ei va avea un bebeluş şi că a înaintat către judecătorie solicitarea de divorţ. Ana ştia că are o amantă pe nume Corina Bilcon, o fată în vârstă de 29 de ani, originară din Deva şi pe care a cunoscut-o, culmea, în Dubai. Practic, Corina i l-a furat pe Reghe de sub nas! Blondina este gravidă şi urmează să îl facă pe Reghe tătic a treia oară.  Din prima căsnicie, cu Mariana, el are un băiat,  Luca, în vârstă de 20 de ani, iar din cea cu Anamaria Prodan, pe Laurenţiu jr, de 12 ani. 

image
Și în America este proprietară peste o vilă mostenită de la mama ei. De 18 ani este cetățean american

În prezent, Laurenţiu şi Corina locuiesc în Craiova, acolo unde antrenorul a semnat un contract de curând cu echipa de fotbal Universitatea Craiova. 

În momentul acesta, Anamaria este un butoi cu pulbere, se consideră rănită şi îşi ascute săbiile pentru cel mai aprig război. Au de împărţit o avere fabuloasă şi vrea să-l pedepsească la acest capitol pe bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. 

image
În Dubai are o altă proprietate

”Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cel mai tare avocat o va apăra pe Anamaria în divorţul anului 2021. Este vorba despre Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan, în divorţul de Michael Jordan, legendarul star din NBA. 

image
Impresara și sora ei au moștenit și casa mamei sale din centrul Capitalei

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numeşte Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ţine de imaginea şi de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu şi nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni! De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să-i ţin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectaţi psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

A câ ştigat 9 milioane de euro în Golf

Laurențiu Reghecampf e unul dintre cei mai bine cotați antrenori din fotbalul românesc.  Campion cu FCSB în 2013 și 2014, el a activat mult timp în fotbalul arab. Contractele cu Al Wahda (2017-2018), Al Wasl (2019-2020) și Al Ahli (aprilie – iunie 2021) i-au umplut și conturile. 

image
Reghe a preluat-o în vară pe Universitatea Craiova

Nicăieri nu a avut un salariu mai mic de două milioane de euro, recordul fiind stabilit la Al Wahda unde, conform unei declarații a lui Gigi Becali, ajunsese să câștige 4 milioane de euro. În total, în cei patru ani petrecuți în Golf, se pare că Reghe a primit în jur de 9 milioane de euro. În vară, a revenit în țară, acceptând oferta Universității Craiova. 

Oltenii îi oferă un salariu mult mai mic, de 15.000 de euro pe lună, dar el poate câștiga jumătate de milion de euro dacă va duce echipa în grupele Ligii Campionilor.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
Razvan Oana dulciuri vegane (4) jpg
pasaj domnesti foto fb ionel scriosteanu
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg