Anastasia Lazariuc, secretul tinereţii: fructe, legume şi 2 căni cu apă dimineaţa


    Anastasia Lazariuc știe să țină timpul în loc. Arată cu 20 de ani mai tânără
Anastasia Lazariuc știe să țină timpul în loc. Arată cu 20 de ani mai tânără

Anastasia Lazariuc (65 de ani) a acceptat invitația lui Fuego (42 de ani) de a cânta în emisiunea acestuia, de la TVR 2, ”Drag de România mea”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 15.00.

 ”Anastasia este discretă și nu caută să epateze. A adunat nenumărate capodopere în repertoriu, colaborând cu cei mai mari scriitori și compozitori ai Moldovei, având turnee în toată Uniunea Sovietică. România a îmbrățișat-o după anii ‘90, atunci când a devenit una dintre cele mai iubite soliste, statut menținut până-n zilele de azi! Anastasia este lumină și candoare, într-un glas atins de îngeri! N-o ratați!”, o laudă Fuego.

Interpreta arată senzațional la vârsta ei, însă  pune preț pe o alimentație sănătoasă și pe tratamente cosmetice naturiste. Nu mănâncă după orele 18.00, evită prăjelile și alimentele nesănătoase, precum pâinea și grăsimile, iar meniul ei este mai mult pe bază de  fructe și de legume. În plus, dimineața, când se trezește, bea două căni de apă pe stomacul gol.

Singură își prepară măştile de față, pe bază de ulei de măsline, de argan și de migdale dulci, presate la rece. Artista mai folosește un gomaj cu mălai sau cu zaţ de cafea, care revigorează. 

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg