Anca Serea a povestit cum a decurs opera╚Ťia de cezarian─â: ┬źAm aflat o veste ╚Öocant─â. M-am speriat pu╚Ťin┬╗

image
Adi S├«n─â este deja fermecat ├«n totalitate de micu╚Ťa lui ╚Öi a Anc─âi Serea

Anca Serea a devenit m─âmic─â pentru a ╚Öasea oar─â miercuri, 14 august, dup─â ce a adus-o pe lume pe mezina familiei, o feti╚Ť─â care a primit numele de Leah-Maria. Cum so╚Ťia lui Adi S├«n─â era obi╚Önuit─â s─â nasc─â pe cale natural─â, a╚Öa cum a procedat ├«n cazul celorlal╚Ťi 5 copiii ai s─âi, de data aceasta vedeta a avut parte de o surpriz─â atunci c├ónd a ajuns ├«n sala de na╚Öteri.

Din cauza pozi╚Ťion─ârii micu╚Ťei ei, Serea nu mai putea face dec├ót cezarian─â, a╚Öa cum medicii i-au explicat. De╚Öi a m─ârturisit c─â i-a fost team─â ini╚Ťial de aceast─â procedur─â, m─âmica nu a avut de ales a╚Öa c─â s-a ├«narmat cu mult curaj ╚Öi s-a consolat cu g├óndul c─â ├«n scurt timp ├«╚Öi va putea str├ónge feti╚Ťa ├«n bra╚Ťe.

Si exact a╚Öa s-a ╚Öi ├«nt├ómplat! Opera╚Ťia de cezarian─â a decurs bine, iar Anca ╚Öi-a revenit rapid dup─â interven╚Ťie ╚Öi ╚Öi-a putut cunoa╚Öte ╚Öi feti╚Ťa. Proasp─âta m─âmic─â a povestit ├«n detaliu cum a decurs ├«ntregul moment.┬á

ÔÇ×Na╚Öterea micu╚Ťei Leah-Maria, bebelu╚Öa cu ochii de azur! Iat─â c─â a venit pe lume ╚Öi cea de-a ╚Öasea minune a familiei noastre, o feti╚Ť─â minunat─â, pe care am a╚Öteptat-o cu drag. Na╚Öterea ei nu a fost ├«ns─â una u╚Öoar─â, motiv pentru care sunt convins─â ca va fi un copil special. V─â povestesc pe scurt aici cum a decurs.

Anca Serea a povestit cum a decurs opera╚Ťia ei de cezarian─â, prima ei experien╚Ť─â de acest sens  jpeg
Adi S├«n─â este deja fermecat ├«n totalitate de micu╚Ťa lui ╚Öi a Anc─âi Serea Foto: Instagram

De╚Öi eram convins─â c─â voi na╚Öte natural ╚Öi de aceast─â dat─â, destinul a vrut ca lucrurile s─â fie altfel. Toat─â sarcina a decurs normal, f─âr─â vreo problem─â de s─ân─âtate. At├ót bebelu╚Öa c├ót ╚Öi eu am fost bine, ├«ns─â s─âpt─âm├óna trecut─â, ├«n urma unei ecografii efectuate pentru c─â se apropia termenul na╚Öterii, am aflat o veste ╚Öocant─â: Leah se afla ├«n prezenta╚Ťie pelvin─â.

M-am speriat pu╚Ťin, recunosc, c─â ╚Ötiam c├ót de c├ót ce inseamna, respectiv c─â nu voi mai putea na╚Öte natural. Am discutat cu domnul doctor ╚Öi m-am informat iar lucrurile pareau sa aiba o rezolvare.

A reu╚Öit s─â o intoarc─â pe bebelu╚Ť─â ├«n pozi╚Ťie normal─â pentru a se na╚Öte, ├«ns─â m-a avertizat c─â este posibil s─â se mai r─âsuceasc─â p├ón─â la termen. Miercuri, 14 august, ├«n jurul pr├ónzului am ├«nceput s─â simt cum pierd lichid amniotic, ├«ns─â pentru c─â la na╚Öterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigur─â dac─â ceea ce simt este ruperea apei.

A╚Öa c─â pentru siguran╚Ť─â am mers la domnul doctor. Acolo, mi s-a rupt cu siguran╚Ť─â apa, c─âci am sim╚Ťit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis ca trebuie s─â ne gr─âbim. La ecograf ni s-a confirmat ceea ce b─ânuiam ╚Öi ne temeam: micu╚Ťa se rasucise din nou ╚Öi se asezase ├«n pozi╚Ťie transvers─â, ╚Öi mai dificil─â.

A╚Öa c─â na╚Öterea prin cezarian─â era obligatorie. Nu pot s─â neg ca mi-a fost team─â de interven╚Ťia chirurgical─â, pentru c─â toate na╚Öterile fuseser─â naturale, ├«nsa cu ajutorul anesteziei ╚Öi a m├óinilor iscusite ale domnului doctor, nu am sim╚Ťit aproape nimic. Iar opera╚Ťia a durat 45 de min. Mul╚Ťumesc echipei!ÔÇŁ, a scris Anca Serea pe contul personal de socializare.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran