Anca Serea, mărturisiri despre moartea primului ei soț: „Dragostea nu se pierde”

Ultima actualizare:

    Anca Sînă Serea și primul ei soț Foto: Adpm.ro
Anca Sînă Serea și primul ei soț Foto: Adpm.ro

Mulți o știu de la rubrica de știri sportive de la Prima Tv, iar alții o știu pentru statutul ei de „mamă-eroină”. Anca Sînă Serea este una din cele mai frumoase femei din România și, mai mereu, emană o energie pozitiă, insă a fost un moment în care vedeta a crezut că nu își va mai reveni. Aceasta a rămas marcată de moarte primului ei soț, Filip Poplingher, răpus de leucemie.

Anca Serea a trecut printr-un moment dramatic, care a marcat-o și despre care nu a vorbit până acum. Vedeta este concurentă la show-ul Pro Tv ”Uite cine dansează”, unde a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare despre moarte primului ei soț. Soția artistului Adrian Sînă a povestit în direct cel mai cumplit moment din viața ei. Aceasta susține că nu are cum să uite dragostea purtată de Filip Poplingher.

Anca Serea este concurent la ”Uite cine dansează”, la Pro Tv
Anca Serea este concurent la ”Uite cine dansează”, la Pro Tv

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, au fost mărturisile Ancăi în direct la Pro Tv, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

Înainte de a devein soția lui Adrian Sînă, Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia. ”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit ADPM. În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net