Anca Serea, momente grele în adolescenţă

Ultima actualizare:

    Vedeta s-a confesat în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV
Vedeta s-a confesat în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV

Dezvăluiri în premieră, emoţii şi lacrimi în această seară, în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV. Invitata lui Alexandru Constantin, Anca Serea, a rememorat cu ochii în lacrimi perioada din adolescenţă, când mama sa a plecat la muncă în străinătate, pentru ca ea şi Răzvan, fratele mai mare, să aibă un viitor mai bun.

Frumoasa prezentatoare de la Focus Sport (Prima TV) nu a putut să-şi stăpânească emoţiile nici când a povestit despre momentele trăite alături de fostul logodnic, omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit după ce s-a luptat trei ani cu o boală cruntă. „A fost un om deosebit. Dumnezeu îţi dă puteri nebănuite şi noi, oamenii, avem resursele şi capacitatea să le depăşim”, a declarat Anca Serea.

Într-adevăr, le-a depăşit. Acum este împreună cu Adi Sînă şi, la 34 de ani ai săi, are patru copii frumoşi -David şi Sarah (copiii din relaţia cu Filip) şi Noah şi Ava-Stephanie (copiii cu Adi Sînă). Despre viaţa ei actuală şi despre relaţia cu celebrul cântăreţ, ea vorbeşte în exclusivitate în această seară.

Mută pe Prima TV, duminică la 22.30

Constantin 60’ prezintă în fiecare duminică, de la 22.30, la Prima TV, vorbe emoţionante, amintiri amuzante, dar şi imagini în premieră din trecutul vedetelor. Toate acestea vor face ca emisiunea produsă şi realizată de Alexandru Constantin, cel care mai prezintă şi emisiunea Click! alături de Diana Bart, să devină reţeta perfectă pentru fiecare sfârşit de săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net