Anca Serea nu mai scapă de problemele de sănătate: «Nu-mi permit să depun efort»

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă
Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă

Anca Serea a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza anemiei severe cu care se confruntă, însă soția lui Adi Sînă continuă să fie la fel de activă și să își păstreze rolul de „mămică eroină”, chiar dacă acest lucru înseamnă că neglijează somnul. De asemenea, Anca nu își uită nici carieră, implicându-se în diverse proiecte, iar toate aceste lucruri cumulate îi pun și mai mult în pericol sănătatea. Iată declarațiile!

Anca Serea a dezvăluit încă de anul trecut că se confruntă cu probleme grave de sănătate, care nu dispar de la sine, având în vedere și stilul de viață al vedetei. Anca a fost adesea denumită „mămică eroină”, și pe bună dreptate! Este, într-adevăr, greu să mai dormi atunci când trebuie să te ocupi de 5 copii și mai ai și o carieră în spate. Dacă în 2018 dezvăluia că atunci când încep copiii ei școala nu reușește să doarmă mai mult de 4 ore pe noapte, iar acest lucru își spune cuvântul din ce în ce mai tare în cazul soției lui Adi Sînă. 

Anca Serea, despre problemele ei de sănătate. Lipsa somnului își spune cuvântul 

Anca are cinci copii, diverse proiecte în care se implică și, astfel, o responsabilitate imensă, toate acestea deși se confruntă încă din copilărie cu o anemie severă. După ce anul trecut a avut o serie de episoade în urma cărora a ajuns la perfuzii, Anca Serea a explicat în ce stare se află acum și ce interdicții are din cauza problemelor de sănătate, de care încă nu a scăpat complet.


    Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă Foto Instagram
Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă Foto Instagram

Deși a reușit să-și amelioreze problemele de sănătate, Anca este departe de a se vindeca, așa cum a mărturisit recent pentru revista Viva.  „Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a declarat Anca Serea.

„Nu am de ce să mă plâng, fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele și pot să am grijă și de copii, să și gătesc, să mă duc și la coafor, să fac și întâlnirile și joburile, chiar dacă asta presupune poate pentru unii oameni niște eforturi ieșite din comun. Am foarte puține ore de somn, patru, cinci ore pe noapte, dar copiii mă țin foarte mult in priză si-mi dau super energie si lucrurile se leaga si sunt motivate sa nu renunt”, a mai spus aceasta. 

Anca Serea, în vârsta de 38 de ani, pare o adevărată forță a naturii atunci când vine vorba de copiii ei, cărora nu le lipsește niciodată nimic, chiar dacă acest lucru înseamnă mai puține ore de somn pentru mămică. Pe David (19 ani) şi pe Sara (13 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (7 ani şi jumătate), Ava (5 ani şi jumătate) şi Moise (3 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă.

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg