Anca Serea şi Adi Sînă s-au mutat cu cei şase copii într-o vilă de 500.000 de euro

Ultima actualizare:
Conacul Manasia din judeţul Ialomiţa
Conacul Manasia din judeţul Ialomiţa

Când ai o familie numeroasă, niciodată nu îţi ajunge spaţiul. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Ancăi Serea şi al lui Adi Sînă, care de curând şi-au schimbat locuinţa. Au plecat cu cei şase copilaşi ai lor dintr-o casă cochetă din Cernica într-o vilă mai spaţioasă situată în Pipera. Deocamdată locuiesc cu chirie şi se gândesc să o cumpere doar dacă cei mici se vor acomoda în imobilul al cărui preţ este de jumătate de milion de euro.

David are 18 ani, Sara 12 ani, Noah a împlinit 6 ani, Ava 5 ani, Moise a împlinit 3 anişori, iar cel mai mic membru al familiei este o fetiţă pe nume Leah care s-a născut pe 14 august, şi are aproape trei luni. În total, Anca Serea (38 de ani) şi Adi Sînă (42 de ani) au şase copii şi se pare că frumosul cuplu nu se opreşte aici.

Frumoasa vedetă a spus în nenumărate rânduri că se gândeşte câteodată şi la al şaptelea membru, pentru că ea şi soţul ei adoră copiii.

Iată că viluţa din Cernica a devenit neîncăpătoare pentru Anca Serea şi Adi Sînă care au decis să facă un pas important în această privinţă, şi anume să se mute într-o casă mai mare, iar copiii să se bucure fiecare de camera lui, mai ales că se măresc şi au nevoie de camere individuale, iar părinţii sunt în măsură să le ofere spaţiu suficient pentru a avea intimitate, pentru că au posibilităţi financiare să-şi permită o locuinţă mai mare. Zis şi făcut! Anca şi Adi şi-au dorit să schimbe şi zona, astfel că au căutat ca noua locuinţă să fie în Pipera şi iată că au şi găsit-o. De câteva săptămâni numeroasa familie se bucură de o vilă cu două etaje şi curte spaţioasă.

Anca îşi creştinează fata pe 16 noiembrie
Anca îşi creştinează fata pe 16 noiembrie

”Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă”, a declarat pentru Click! solistul Adi Sînă, soţul Ancăi Serea. 

Întrucât Anca avea foarte multe activităţi la care trebuia să fie prezentă zilnic, mutarea au făcut-o şi din cauza traficului. Ca să ajungă la evenimentele pentru care este plătită, vedeta pierdea foarte mult timp în trafic, aşa că acum are ocazia să ajungă în timp util la toate joburile sale care îi aduc câştiguri frumoase. Urmează să vedem dacă familia Serea-Sînă va cumpăra vila cochetă de jumătate de milion de euro din cătunul milionarilor. 

Botezul micuţei Leah Maria va avea loc la conac

Anca Serea (38 de ani) a fost joia trecută gazda evenimentului de lansare a unui parfum, la Mall Băneasa. Acolo, fosta vedetă Prima TV, care a venit însoţită de soţul ei, Adi Sînă (42 de ani, din trupa Akcent), ne-a povestit despre pregătirile pentru fericitul eveniment care va avea loc pe 16 noiembrie. 

Aceasta este casa din Pipera în care locuieşte, momentan de probă, familia Ancăi Serea
Aceasta este casa din Pipera în care locuieşte, momentan de probă, familia Ancăi Serea

Cei doi au împreună 4 copii, Noah, Ava, Moise şi Leah Maria, iar din relaţia cu regretatul afacerist Filip Poplingher, fosta vedetă tv mai are doi copii, pe David şi Sarah.


    Conacul Manasia din judeţul Ialomiţa
Conacul Manasia din judeţul Ialomiţa

”Am ales naşii deja, care sunt şi ai celorlalţi copii. Naşa este Crina Vărzaru, care este şi cea a lui Noah şi a Avei, iar Silvana şi Bebe Berciu sunt naşii lui Moise şi ai lui Leah Maria. Am ales un loc de poveste, botezul va avea loc la Domeniul Manasia, un conac boieresc foarte frumos. Avem toaletele pregătite, am trimis invitaţiile, Adi şi trupa lui vor cânta la botez, iar meniurile sunt şi ele aranjate, vrem să mergem mai mult pe preparate tradiţionale. Adică să avem produse româneşti, precum sarmale sau friptură şi alte specialităţi româneşti”, ne-a spus Anca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net