Anca Serea și Adi Sînă și-au sărbătorit băiețelul! Noah a împlinit șapte ani

Ultima actualizare:
Noah a avut toată familia alături la petrecerea organizată cu ocazia zilei lui de naștere
Noah a avut toată familia alături la petrecerea organizată cu ocazia zilei lui de naștere

Anca Serea, însărcinată în ultimul trimestru cu al șaselea copil, s-a pus pe sine pe locul doi și s-a distrat alături de băiețelul ei, Noah, care a împlinit 7 ani. Deșii viitoarea mămică se confruntă, probabil, cu probelemele specifice sarcinilor, aceasta nu prea are timp să își ia „zile libere” de la viața de familie, având în vedere că ea și partenerul ei de viață, Adi Sînă, cresc împreună nici mai mult nici mai puțin de 5 copii, urmând în curând să vină pe lume și al șaselea.

Anca Serea i-a organizat băiețelului ei o petrecere de neuitat, alături de familie și prieteni, iar Noah a împlinit șapte ani într-un loc distractiv la care visa de ceva vreme, un spațiu de joacă cu tobogane, orăș în miniatură, jocuri mecanice și scenă cu animatori și mascote. Noah i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni, însă nici viitoarea mămică nu a lipsit de la eveniment, dorind să îi fie alături fiului ei în această zi specială. 

Invitații s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar, iar în spațiul de joacă atmosfera a fost întreținută de o zână „din povești” și de mascota Miramagica, ei dând startul la tot felul de jocuri și provocări distractive, care i-au amuzat pe cei mici. 

Noah a primit multe cadouri pe placul lui
Noah a primit multe cadouri pe placul lui

După o porție sănătoasă de joacă, copiii s-au restras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon. „A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah. Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8. Am avut petrecerea perfectă”, a declarat Anca Serea. Vedeta este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară în aproximativ trei luni. 


    Noah a primit multe cadouri pe placul lui Foto Instagram
Noah a primit multe cadouri pe placul lui Foto Instagram

Ce nume va primi bebelușul Ancăi Serea 

Anca Serea şi Adi Sînă sunt extrem de fericiţi că familia lor se va mări în curând, iar David, Sarah, Noah, Ava şi Moise vor avea o surioară pe care au stabilit că o vor boteza Leeah. Dacă pentru a Anca va fi a șasea experiență de acest gen, pentru partenerul ei de viață este doar a patra. Din relația cu fostul ei soț, Filip Poplingher, decedat la 36 de ani, vedeta are doi copii, pe David (18 ani) şi pe Sarah (12 ani). Anca Serea e căsătorită de opt ani cu Adi Sînă și au împreună trei copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani) şi Moise (3 ani). Peste patru luni însă, Adi Sînă va fi tătic pentru a patra oară.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif