Anca Țurcașiu și-a găsit iubirea vieţii după ce a fost înşelată de Gigi Gheorghiu

Anca Ţurcaşiu nu se supără pe şugubăţul Cristian Ţânţăreanu
Anca Ţurcaşiu nu se supără pe şugubăţul Cristian Ţânţăreanu

Se spune că o nouă iubire o vindecă pe cea veche şi chiar aşa s-a întâmplat şi în viaţa Ancăi Ţurcaşiu. Solista a împlinit pe 6 iunie 18 ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu, dar puţini ştiu că ea a intrat în această relaţie după un eşec în dragoste cu Gheorghe Gheorghiu. Nimeni altul decât colegul ei de breaslă.

Anca Ţurcaşiu (46 ani) l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (48 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. Anca Ţurcaşiu s-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (62 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Diferenţa de vârstă dintre ei, de 16 ani, nu a împiedicat-o pe Anca să-l iubească enorm pe cel care ne-a furat inimile cu celebra piesă ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, lansată în anul 1993. A fost însă o iubire care i-a provocat multă suferinţă.

Radu, fiul Ancăi şi al lui Cristian, este un adolescent de 17 ani
Radu, fiul Ancăi şi al lui Cristian, este un adolescent de 17 ani

Totuşi, ea a vorbit despre acest subiect, făcând de-a lungul timpului dezvăluiri intime despre relaţia lor. De pildă, în urmă cu doi ani, într-un interviu acordat revistei “Tango”, cântăreaţa a declarat că Gigi este şi acum un copil mare: “Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”. Totul avea însă să se năruiască atunci când artista a aflat că marea ei dragoste a înşelat-o. Dar tocmai această poveste urma să-i scoată în cale alesul. “Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, şi-a amintit Anca. Aici l-a cunoscut pe Cristi Georgescu, cu care avea să se căsătorească în 1998. De altfel, o apropiată i-a prezis dinainte că va cunoaşte un bărbat cu o haină albă, pe care îl va întâlni peste o apă.

Aşa s-a şi întâmplat: Cristi era medic stomatolog, iar întâlnirea a avut loc peste Ocean. În Sacramento, când a dat cu ochii de Cristi, Anca era nedormită şi îmbrăcată neglijent. “Îmi spălasem un trening la maşină, la o femeie, care mi-l băgase la 100 de grade şi treningul intrase la apă, eram cu gleznele pe afară, eram jalnică, cu nişte cearcăne până în barbă”, a mai povestit Anca pentru sursa citată.

La un pas de divorţ din cauza naşului Ţânţăreanu

1997: Anca Ţurcaşiu şi Gigi Gheorghiu s-au iubit în perioada 1993-1997. 1998: La un an după ruptura de Gigi, Anca făcea nuntă cu marea ei iubire, medicul Cristian Georgescu
1997: Anca Ţurcaşiu şi Gigi Gheorghiu s-au iubit în perioada 1993-1997. 1998: La un an după ruptura de Gigi, Anca făcea nuntă cu marea ei iubire, medicul Cristian Georgescu

Anca Ţurcaşiu şi soţul ei au făcut nuntă mare în 1998, iar naşi le-au fost afaceristul Cristian Ţânţăreanu şi soţia acestuia, Manuela. În urmă cu doi ani s-a zvonit însă că artista şi soţul ei se află în prag de divorţ, informaţie amplificată şi confirmată şi de naşul lor. ”Anca Ţurcaşiu şi soţul ei sunt swingeri, adică practică sexul cu schimb de parteneri, într-un cadru organizat”, spunea Ţânţăreanu, şocând opinia publică. Însă, la scurt timp, naşul şugubăţ a dezminţit, susţinând că afirmaţiile sale au fost total false şi că el doar a făcut o glumă nesărată. 

Fiul ei vrea să se facă avocat


    Radu, fiul Ancăi şi al lui Cristian, este un adolescent de 17 aniFoto: OK!
Radu, fiul Ancăi şi al lui Cristian, este un adolescent de 17 aniFoto: OK!

Anca Turcaşiu a absolvit Academia de Teatru şi Film Tg. Mureş, promoţia 1994. A cochetat cu televiziunea prezentând emisiuni la TVR, precum: ”Magazin Duminical” (1990), “Muzica pentru toţi” (1991), “Ba da, ba nu” (1992-1999). Anca a jucat şi în filme. A avut rolul Cameliei în filmul “De dragul tău, Anca!” (1984), rolul Tinei în pelicula “Miss Litoral” (1990), dar a bifat şi numeroase reprezentaţii la Teatrul Constantin Tănase. A luat premii la Festivalul Mamaia, a fost profesor de canto şi de actorie la o grădiniţă privată din Capitală, a participat la prima ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine” (PRO TV) şi la cea mai recentă ediţie a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Are un fiu, Radu Cristian (17 ani), care îşi doreşte să se facă avocat.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
 Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia
Sabia lui Ștefan cel Mare FOTO Mariana Iancu jfif
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău