Anda Adam, prima reacție despre noul iubit. Solista a publicat poze romantice și o declarație de dragoste

16 august 2021
image
Anda Adam și noul ei iubitfoto: Instagram

Anda Adam a spart și ea gheața și a publicat, pe rețelele sociale, imagini din noua ei viață de cuplu. Până în prezent, doar partenerul ei a umplut internetul cu poze de îndrăgostiți.

Anda Adam (41 de ani) se pare că a lămurit situația conjugală cu soțul ei, Sorin Andrei Niculescu, și a început să se afișeze cu noul iubit, afaceristul musculos, din Cluj. Solista a publicat pe Instagram 4 poze în care apare în brațele bărbatului care în ultimele luni a răsfățat-o numai în vacanțe scumpe. "Mă simt binecuvântată. Te iubesc", a scris Anda, pecetluind, astfel, proaspăta relație. 

image
Anda Adam și noul ei iubitfoto: Instagram

image
foto: Instagram

Soțul Andei Adam, reacție elegantă 

Anda și soțul ei, Sorin, au împreună o fetiță, Eveline, în vârstă de 6 ani. La începutul verii, bărbatul a confirmat despărțirea și a vorbit ca un gentleman despre solistă. ”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui. Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu, la Antena Stars.  

Citește și:

Noul iubit al Andei Adam și-a făcut "tatuajul dragostei". Are pe brat inițialele lor!

Anda Adam, maraton amoros cu noul iubit. Răsfăț și lux, pe Coasta de Azur

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png