Andi Moisescu: “Femeilor le inspir încredere pentru că sunt căsătorit şi am copii”

Ultima actualizare:
Andi Moisescu și Olivia Steer în 2004, anul în care au devenit soț și soție
Andi Moisescu și Olivia Steer în 2004, anul în care au devenit soț și soție

Jurat la „Românii au talent” și prezentator al emisiunilor „Apropo TV” și „Pe bune”, de la PRO TV, Andi Moisescu (46 de ani) a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune. L-am întâlnit la lansarea colecţiei Irinei Voinea, unde ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Click!: Ştiai că ești așa de iubit de public și de femei, în general?

Andi Moisescu: În familie, da, știam. Cred că e de la faptul că am început să încărunțesc. Le inspir încredere pentru că sunt căsătorit și am copii. Altă explicație nu am. Cred că se datorează firelor de păr alb pe care am început să le expun atât de frumos.

Ce altceava ai mai făcut de la ultimul nostru interviu? Atunci puneai din nou muzică în cluburi...

În continuare fac asta, chiar mai des. Iar în seara asta (7 mai) sunt model pentru Irina Voinea. În afară că mă duc în fiecare zi la serviciu și că montez pentru „Apropo TV” câte 20-30 de ore pe săptămână, nu mai fac multe. Acasă ajung să dorm, uneori doar câte șase ore pe noapte.

La lansarea colecției Irinei Voinea, stilista lui Smiley, ai venit îmbrăcat în creațiile ei. Care dintre hainele ei îți plac cel mai mult?

Cele cu care mă îmbracă ea, însă în această seară doar tricoul e de la Irina. Restul e o combinație personală, complicată și răstălmăcită. La emisiunea „Românii au talent” este tot mâna Irinei la mijloc.

Copiii îi dau lecții lui Andi Moisescu la jocuri pe computer

Ce-ți mai fac băieții, David și Luca? Aveți și pasiuni comune?

Cresc. Au și pasiunile lor, pe care nu reușesc să le asimilez și eu, și vorbim aici de gaming, unde am scăpări foarte serioase. Fac parte din generația Born Night, au jocurile lor pe care eu nu reușesc să le stăpânesc. Dar am zis că vreau să văd și eu despre ce e vorba, pentru că nu vreau să mă fac de râs în fața prietenilor și colegilor lor.


    Andi Moisescu și Olivia Steer în 2004, anul în care au devenit soț și soție
Andi Moisescu și Olivia Steer în 2004, anul în care au devenit soț și soție

Te-ai gândit să faci o emisiune cu soţia ta, Olivia Steer? La „Apropo TV” găteai alături de o doamnă...

În fiecare emisiune „Apropo TV” gătesc câte ceva. Am zis să încerc să învăț și eu să gătesc. Mi se pare un exercițiu frumos. Și să încep să învăț de la profesioniști.

Urmează live-urile „Românii au talent” și, din păcate, sunt doar trei ediții.

Încep pe 17 mai la PRO TV. Sunt două semifinale și o finală, nu avem o încărcătură atât de puternică pe umerii noștri. Nu cunosc schimbările din spatele formatului, dar mi se par de bun augur, atâta timp cât știm cu toții că lumea este fascinată să vadă cât mai multe lucruri proaspete, neașteptate. Semifinalele îți arată ce deja ai văzut, dar la un alt nivel.

Dacă nu ai fi fost jurat, ci concurent, cu ce talente ascunse ai fi venit la emisiunea „Românii au talent”?

Nu mai am talente ascunse. După 20 si de ani în care am fost la vedere nu mai am nici un talent ascuns, poate să mai dobândesc așa ceva pe parcursul drumului, dar în rest... Tot ce am știut am avut ocazia să arăt într-un fel sau altul. Nu mai dețin nici o „armă secretă” pe care să nu o știe lumea.

Citeşte şi:

Exclusiv! Andi Moisescu, despre Olivia Steer: „Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia”

Cum a sărbătorit Andi Moisescu de ziua lui! A împlinit 46 de ani

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png