Andra face bani și gravidă în luna a cincea. Viitoarea mămică vinde pe internet obiecte imprimate cu chipul ei

29 martie 2015
image
Andra a fost surprinsă de fotoreporterii Click! sâmbătă, la plimbare prin oraş

Însărcinată în cinci luni, Andra e activă şi graviduţă! Cântăreaţa a acceptat să intre într-o afacere, care i-a rotunjit veniturile. Ea vinde pe internet obiecte imprimate cu chipul ei.

Andra e o maşină de făcut bani. Reclamele la produsele de înfrumuseţare, emisiunile şi concertele i-au îngroşat Andrei (28 de ani) conturile peste noapte. Însărcinată în luna a cincea, soţia lui Cătălin Măruţă (37 de ani) merge pe premiza “a fi gravidă, nu înseamnă a fi bolnavă”, aşa că nu stă locului o clipă.  De puţin timp, celebra artistă s-a gândit să-şi rotunjească veniturile comercializând pe un site obiecte cu chipul ei. 

“Un zâmbet cald şi o privire sinceră te însoţesc mereu în colecţia Something new. Un remember al celebrului single este prezentat pe o selecţie de articole originale şi versatile”, a scris artist a pe www.vip-pictures.com. Fanii au de unde alege, de la căni, brelocuri, huse de telefon şi penare, până la parasolare auto, care se pot cumpăra la preţuri accesibile, de la 6 până la 80 de lei. Bărbaţii, care vor să o aibă pe Andra aproape de inimă, îşi pot achiziţiona un tricou, la preţul de 84,5 de lei. Soţia lui Măruţă, care în luna iulie va naşte o fetiţă, are concurenţă serioasă în persoana lui Horia Brenciu, căci şi el a scos pe piaţă plase cu chipul său, la preţul de 45 de lei bucata, în timp ce o pungă cu figura Andrei costă mult mai ieftin, în jur de 28 de lei.

image
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
Victoria Beckham (4) jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg