Andre Bîrleanu, fotomodel internațional, bătut de protejații lui Velea în Parcul Herăstrău? ”M-au amenințat că o să mă înjunghie”

Ultima actualizare:

    Andre Bîrleanu, invitat în emisiunea “ La Măruță” de la Pro TV
Andre Bîrleanu, invitat în emisiunea “ La Măruță” de la Pro TV

Scandal monstru, joi seară, în parcul Herăstrău din Capitală! Andre Bîrleanu, cunoscut model internațional, ar fi fost agresat de doi artiști de la Golden Boy Society, protejații lui Alex Velea. Este vorba de Răzvan Ion, cunoscut în showbiz drept Jon Băiat Bun, și Blvk Matias, cântăreț și fost concurent la emisiunea “Chef la cuțite”. Aceștia l-ar fi atacat pe fostul model în timp ce dădea o tură cu bicicleta prin Herăstrău. Andre Bîrleanu îi acuză pe cei doi artiști că l-au lovit și l-au amenințat cu o lamă, apoi i-au distrus bicicleta. Polițiștii de la secția 2 au fost chemați la fața locului.

Incidentul s-a petrecut, joi seară, 27 aprilie, ora 20.00, pe podul din parcul Herăstrău. “S-a întâmplat în jurul orei opt. Mi s-a întâmplat același lucru și când eram în Brazilia. Dar nu mă așteptam să mi se întâmple în Herăstrău, la noi. Eram cu niște bicicliști, vreo șapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieții aștia, mi-a dat un pumn. Am căzut între bicicletă și parapet și mi-am tăiat genunchiul. M-au amenințat că o să mă înjunghie, erau foarte violenți fizic și verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla. Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot și să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au amenințat. Mi-au făcut bicicleta praf și nu era a mea”, a povestit Andre Bîrleanu, la emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.


    Blvck Mattias este unul din artiștii protejați ai lui Alex Velea
Blvck Mattias este unul din artiștii protejați ai lui Alex Velea

Un echipaj de la Secția 2 a ajuns la fața locului

În urma incidentului, Andre Bîrleanu i-a reclamat pe artiști la Poliție. Un echipaj al secției 2 de Poliție a ajuns imediat la fața locului, însă artiștii au fugit și s-au refugiat într-un local din zonă, de unde nu voiau să iasă. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i scoate de acolo. Andre Bîrleanu, managerul ministrului sportului din România, Eduard Novak, a depus în urma incidentului din parcul Herăstrău plângere penală la Poliția sectorului împotriva celor doi artiști de la Golden Boy Society pentru violență, amenințări și ultraj.


    Răzvan Ion, alias Jon Băiat Bun, este artist la Golden Boy Society, casa de producție a lui Alex Velea foto: Instagram
Răzvan Ion, alias Jon Băiat Bun, este artist la Golden Boy Society, casa de producție a lui Alex Velea foto: Instagram

Jon Băiat Bun: "Nu l-am lovit! A fost doar un schimb de replici!"

“ Voi merge la INML pentru că genunchiul meu este umflat și rănit. Eu voi continua cu procesul, îi dau în judecată! Ei se cred mari rapperi!”, a mai spus Andre Bîrleanu. Rapperul Jon Băiat Bun neagă însă că l-ar fi agresat pe Andrei Bîrleanu. “Nu a fost nici un scandal, a fost un schimb de replici care a degenerat într-un scandal. Nu s-a bătut nimeni. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu și l-am înjurat. De aici a pornit scandalul și au venit și Poliția, și mascații, nu am înțeles de ce. I s-a stricat bicicleta când a intrat în prietenul meu. Nu l-am lovit! A fost doar un schimb de replici! Nu am avut nici o lamă la noi!”, a declarat Răzvan Ion, alias Jon Băiat Bun, la Pro TV.

image
image
image
image
image
image
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea
image png
2 vlad mirita mosier fermier 1 jpg jpeg
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg