Andreea Bălan, încă o vacanță cu iubitul! Cum se înțelege cântăreața cu sora lui Tiberiu Argint

image
Andreea Bălan, alături de Sonia Argint

Andreea Bălan și noul ei iubit au mai bifat o vacanță împreună, de data și cu sora lui Tiberiu Argint, Sonia. Cele două se pare că se înțeleg de minune, pozându-se împreună zâmbitoare.

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint devine din ce în ce mai serioasă, cântăreața înțelegându-se bine și cu familia noului ei partener. Deși divorțul dintre ea și George Burcea nu s-a pronunțat încă, cei doi și-au găsit deja fericirea în brațele altor persoane, actorul alegând să formeze un cuplu cu Viviana Sposub, colega lui de la „Ferma”.

Cât despre Andreea Bălan, aceasta și noul ei iubit petrec mult timp împreună, bifând deja vacanțe cu amintiri frumoase în doi sau alături de apropiați. Recent, Andreea s-a distrat la Sinaia cu Tiberiu Argint, cel care îi e de ceva timp partener, dar şi cu sora lui, prezentatoarea Sonia Argint.

image
Andreea Bălan, alături de Tiberiu Argint

Cântăreaţa nu a ratat ocazia de a face şi fotografii, pozând alături de iubitul ei, însă fără a-i arăta chipul în poze, semn că își dorește în continuare ca relația dintre ei să fie una discretă, fără „apariții publice”.

Totuși, cei doi iubesc să călătorească împreună, vizitând recent Lisabona, într-o escapadă romantică. În tot acest timp, se pare că George Burcea este cel care a rămas cu fetițele. Actorul se află acasă, împreună cu micuțele, publicând mai multe imagini cu acestea.

image
Andreea Bălan, alături de Tiberiu ArgintFoto: Arhivă personală
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg