Andreea Bălan, operată din nou de urgență. Hemoragie şi complicaţii după cezariană

image
Andreea Bălan a avut numai probleme după operaţia de cezarianăfoto: Mihai Ionescu

Andreea Bălan (34 de ani) are în continuare probleme de sănătate, după ce pe 4 martie, în urma operaţiei de cezariană, a suferit şi un stop cardiac din cauza unei embolii amniotice. Zilele trecute, solista a ajuns iar pe mâna medicilor și a fost supusă unei operații de urgență, după ce a suferit o hemoragie masivă. Medicii au descoperit şi câteva hematoame, care se formaseră sub prima operaţie.

Pe data de 4 martie, Andreea Bălan (34 de ani) a născut pentru a doua oară, tot o fetiţă, care va purta numele Clara. Din păcate, în timpul operației de cezariană, această a suferit un stop cardiorespirator, din cauza unei embolii amniotice, iar viața ei a atârnat de un fir de ață. Și-a revenit și, după o săptămână, s-a externat. Problemele păreau să fi încetat pentru celebra cântăreață, însă iată că zilele trecute, mai exact vineri, 15 martie, a ajuns din nou la spital cu grave probleme. Potrivit Spynews.ro, proaspăta mămică s-a trezit cu sângerări grave, iar medicii au descoperit că s-au format niște hematoame sub operația de cezariană, aşa că Andreea Bălan a fost operată de urgență la aceeaşi clinică, Sanador, unde a şi născut. I s-a făcut tot anestezie generală, a doua în decurs de doar două săptămâni. Însă problemele nu s-au oprit aici. Azi, 21 martie, Andreea Bălan a început să sângereze din nou aşa că Andreea s-a dus din nou la spital. Medicii nu au putut interveni chirurgical, tocmai din cauza anesteziilor repetate, aşa că au decis să o ţină sub observaţie şi urmează să ia o decizie legat de o viitoare intervenţie chirurgicală. Andreea a părăsit clinica zâmbitoare şi a spus că va oferi declaraţii despre acest subiect abia luni.

Iată ce spune medicul Tudor Ciuhodaru despre problemele pe care le-a avut Andreea, şi care pot apărea frecvent în urma operaţiilor de cezariană: ”De principiu, aceste situații se corectează. Sunt complicații care se pot întâmpla suficient de des în cezariană. Nu este o complicație neobișnuită. Constau într-o acumulare de sânge sub plaga operatorie și evident că acest sânge este sub tensiune și doare. Se poate evacua spontan sau se poate supra-infecta. Intervenția chirurgicală constă în evacuarea sângelui acumulat în peretele abdominal, asigurarea hemostazei și resuturare, eventual antibioterapie dacă este cazul. Evoluția depinde și de pacient și de ce se descoperă în plagă. Prognosticul rămâne rezervat în condițiile în care știum și de starea organismului și de patologia asociată”, a declarat, pentru Click!, medicul Tudor Ciuhodaru.

image
Aşa arată Andreea Bălan după naştere. S-a pozat aşa acum 4 zile

Tatăl artistei este îngrozit de situație. Iată ce ne-a spus Săndel Bălan: ”Sunt foarte panicat. Andreea este singurul meu copil, o iubesc foarte mult. Nu a avut probleme de sănătate niciodată, și se întâmplă acum. Mă sperie când aud astfel de vești. Aa văzut la televizor ce s-a întâmplat și am sunat-o pe soția mea să îmi spună dacă este adevărat. Ea mi-a spus că se simte bine, că a fost operată”, a decalrat Săndel Bălan pentru Click!

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg