Andreea Bălan, replici dure despre Eurovision:«Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo!»

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan a explicat de ce nu își dorește să participe la EurovisionFoto: Instagram
Andreea Bălan a explicat de ce nu își dorește să participe la EurovisionFoto: Instagram

Cântăreața Andreea Bălan s-a arătat, de-a lungul timpului, dezinteresată de Eurovision, declarând chiar, că din punctul ei de vedere această competiție muzicală reprezintă o pierdere de timp, mai ales pentru artiștii care au deja o carieră în domeniul muzical.

Eurovisionul reușește în fiecare an să adune în fața micilor ecrane, dar și în public, mii de oameni. Însă nu toate persoanele sunt la fel de entuziasmate de competiția muzicală. Întrebată fiind de un fan, în cadrul unui live pentru revista Viva, Andreea a comentat dur la adresa concursului, susținând că din perspectiva ei, acesta este doar o pierdere de timp, din cauza jurizării, pe care cântăreța nu o consideră îndreptățită. Andreea Bălan a participat, la rândul ei, în anul 1997 la Gala Națională Eurovision, însă prestația ei nu a fost luată în considerare, deoarece nu îndeplinea criteriile de vârstă pentru a intra în competiție. După ce o persoană a întrebat-o în direct care este motivul pentru care nu își dorește să mai participe la Eurovision, acum ceva timp, artista a avut un moment de sinceritate, în care a recunoscut că ea vede competiția ca fiind un mijloc de expunere negativă, deoarece un artist de rangul ei nu ar avea motive să concureze.


    Cântăreața consideră că un artist de talia ei nu ar avea motive să participe la EurovisionFoto: Instagram
Cântăreața consideră că un artist de talia ei nu ar avea motive să participe la EurovisionFoto: Instagram

„Ce să fac la Eurovision?! Să mă duc să mă jurizeze generația old school și apoi să mă critice și să nu mă trimită mai departe?! E pierdere de timp. Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă și vor să piardă timpul. Apoi ajungi în țara unde se ține Eurovision și se votează politic. Este o stupizenie și nu are niciun sens. Artiștii mari nu se duc. Cel mai nașpa este jurizarea de la noi din țară pentru că te duci acolo și vin niște oameni care nu prea au ce căuta acolo și te jurizează pe tine așa… aiurea. Și nu ajungi să reprezinți România, de fapt. Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo”, a spus Andreea Bălan, în live-ul pentru Viva, înainte ca Eurovisionul din acest an să aibă loc. 

Anul acesta, în cadrul competiției Eurovision, România nu a reușit să treacă de semifinale, necalificându-se astfel, în marea finală. Este prima dată când reprezentanții României nu se califică printre cei 10 concurenți care trec de semifinală. În anul 2016 însă, Romnânia a fost descalificată din cauza datoriilor TVR-ului. Ediția Eurovisionului din acest an a fost organizată în Portugalia, la Lisabona. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net