Andreea Banică, despre cum a câștigat primii bani: „Vindeam mușețel și corcodușe lângă calea ferată”

Ultima actualizare:

    Când era mică, Andreea Bănică vindea flori de câmp în Eforie Sudfoto: arhiva personală/Instagram
Când era mică, Andreea Bănică vindea flori de câmp în Eforie Sudfoto: arhiva personală/Instagram

Acum sunt vedete și au lumea la picioare, însă au început de la munca de jos! Greutățile vieții nu le-au ocolit în copilărie nici pe vedetele noastre, care pentru a-și câștiga existența au fost ba vânzătoare, ba ospătărițe. Și nu s-au rușinat să recunoască! Este și cazul Andreei Bănică (42 de ani), căreia i-a plăcut să aibă banii ei de mică și să nu stea la mâna părinților, care nici ei nu erau prea avuți.

Prin urmare, încă de la o vârstă fragedă, Andreea Bănică s-a orientat. Aduna flori din curtea casei, dar și de pe maidanele din Eforie Sud și le vindea lângă calea ferată, acolo unde veneau turiștii vara, la mare. „Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut“,  a spus Andrea Bănică, la Digi 24.

Monica Bârlădeanu: “Am fost ospătăriță cu șosete în sutien!”

Originară din Iași, Monica Bârlădeanu (42 de ani) nu a așteptat nici ea să împlinească 18 ani și s-a angajat ca ospătăriță, deși era minoră. Bineînțeles, fără ca patronul ei să știe! “Am muncit de mică, la 16 ani eram ospătăriță la gară. Mi-am pus șosete în sutien, în loc de sâni, și l-am mințit pe patron că am 18 ani! Ăla a aflat după trei luni, când să mă plătească, că eram minoră. Dar deja câștigasem ceva din șpagă. Nu m-a dat afară, că aveam mare succes la Terasa Ok, de lângă gara din Iași. După aceea, am început să fac reclame la pijamale. Nu mă interesa atunci decât să fac bani. Nu mi se părea că sunt frumoasă, ci doar deșteaptă. Dacă mă lași în șlapi și chiloți oriunde în lumea asta, eu mă descurc. Apoi am fost asistent de marketing la editura Polirom. Am făcut Dreptul și eu voiam să mă fac avocat de divorțuri”, a povestit Monica Bârlădeanu, în cadrul unui podcast. 


    Monica Bârlădeanu a început să muncească de la vârsta de 16 anifoto: arhiva personală
Monica Bârlădeanu a început să muncească de la vârsta de 16 anifoto: arhiva personală

Monica Bârlădeanu: „M-au refuzat la Pro TV că am gura strâmbă”

Și începuturile în televiziune au fost marcare de greutăți și chiar refuzuri pentru frumoasa actriță. “Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine! Mi-au spus că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf, îmi zburda juma de creier pe fereastră. Nu știu cum m-au vrut nici acum!“, a mai spus actrița. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net