Andreea Bănică, vacanță de lux pe cataraman în Thailanda EXCLUSIV

image
Aşa arată ambarcaţiunea pe care Delia a huzurit 7 zile

Vedetele trag spre Thailanda ca urşii la miere, iar noi am aflat de ce. Acolo, doi români inventivi au pus la cale o formă inedită de turism, şi anume plimbări pe Ocean, cu opriri în diverse insule exotice. Delia şi soţul ei “au gustat” deja această aventură, iar spre aceeaşi destinaţie se vor îndrepta curând Andreea Bănică şi Lucian Mitrea.

Tinerii Alexandru Cosmin (29 de ani) şi Răzvan Negoiţă (31 de ani) au pus bazele unei afaceri inspirate, la aproximativ 8.000 km de Bucureşti, în însorita Thailanda. Foşti colegi de Generală, cei doi prieteni au proiectat un catamaran, pe care l-au botezat Mojo, şi în care, de câţiva ani încoace, plimbă vedete una şi una. În cele trei cabine încap 6 persoane, iar costul unei plimbări prin 7 insule din Thailanda este de 1.800 de euro de cuplu.

Pe vas se mănâncă doar peşte şi fructe

image
Delia şi Răzvan Munteanu au coborât din iaht direct în barcă

Ambarcaţiunea măsoară 13 metri lungime şi 7,8 metri lăţime şi are trei cabine, care îţi asigură tot confortul de care ai nevoie pentru a pluti: două băi, trei vele, două motoare, instrumente de navigaţie de ultimă generaţie, instalaţie de desalinizare a apei, aer condiţionat, o bucătărie complet utilată şi un sistem audio profesional. De toate acestea s-au bucurat la începutul anului solista Delia (32 de ani) şi soţul ei, afaceristul Răzvan Munteanu (37 de ani).

“Am avut parte de foarte mulţi turişti români care ne-au vizitat şi au fost foarte încântaţi. De curând, Delia a venit la noi cu soţul său, a fost foarte fericită de excursie şi a promis că se întoarce, chiar a avut inspiraţie pe iaht şi a compus o melodie alături de un prieten localnic, care mă ajută pe mine pe vas. Vor mai veni şi alte vedete”, a povestit Răzvan.

image
Soţul Deliei, alături de ghidul Răzvan (dreapta)

Click! a aflat că de vacanţa de poveste pe catamaranul Mojo s-au mai interesat şi Andreea Bănică, alături de soţul său, Lucian Mitrea, iar solista a confirmat: “Voiam să merg de ceva vreme în Thailanda, însă n-am putut din cauza copilului, nu am cum să-l iau cu mine acolo, dar vom pleca în curând. Am auzit că sunt excursii interesante şi inedite”, ne-a declarat artista. Cei doi prieteni ne-au spus că vedetele nu fac foamea pe vasul lor, ci chiar au parte de un festin.

image
Răzvan şi Alex se ocupă şi de mesele turiştilor

“Cu mâncarea ne descurcăm destul de bine, la micul dejun ne hrănim cu fructe, papaya, mango, pepene galben, la prânz cu peşte şi fructe de mare, iar seara mâncăm tot peşte, pe grătar sau la cuptor”, povestesc cei doi camarazi. 

Ei le ghidează pe vedete în Thailanda!

image
În interior ai parte de tot confortul

După ce au vizitat chiar ei 100 de insule, Răzvan şi Alex îi ghidează acum pe turişti în aventura thailandeză. Croaziera de şapte zile porneşte din zona Phuket şi continuă cu insulele Koh Phi Phi, Koh Ha, Koh Kradan, Ko Muk, Ngai, Ko Lanta, destinaţii greu de pronunţat, dar de o frumuseţe rară.

“În șapte zile îi învăț să navigheze, să ancoreze, la final îmi spun că este aventura vieții lor. Ne recomandă o experienţă de peste 10.000 de mile marine parcurse”, ne-au spus cei doi băieţi. Preţul unui concediu pe catamaranul Mojo porneşte de la 900 de euro de persoană.

image
Meniul e uşor şi sănătos

image
În larg, se pot face poze spectaculoase

harta 23 jpeg
Acesta e itinerariul

image
Acesta e itinerariul
Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif