Andreea Esca, Magda Pălimariu și Ilinca Vandici, trucuri pentru dietă și sport. Uite cum se antrenează!

Ultima actualizare:

    Andreea Esca  (PRO TV)  a eliminat din  meniu cartofii  şi pastele
Andreea Esca (PRO TV) a eliminat din meniu cartofii şi pastele

Andreea Esca (47 de ani), Ilinca Vandici (33 de ani), Andreea Mantea (33 de ani), Mihaela Rădulescu (50 de ani) şi Magda Pălimariu (39 de ani) sunt vedetele tv care pot face lesne carieră şi ca fotomodel. Ele reuşesc să fenteze trecerea timpului cu un program de viaţă sănătos, din care, evident, nu lipsesc exerciţiile fizice. Au renunţat la pâine, dar şi la dulciuri şi la grăsimi, rezultatele fiind spectaculoase.

Le admiraţi pe micul ecran, au un tonus de invidiat, dar nu mulţi ştiu că adesea renunţă la delicioasa ciocolată, pentru a-şi menţine silueta. Andreea Esca, vedetăa carismatică de la PRO TV, care îşi merită cu prisosinţă titulatura ”Regina ştirilor”, a dezvăluit secretul look-ului de invidiat. ”Încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Şi bonus: să faceţi un pic de sport în limita timpului.  Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea.

Ilina Vandici  (Kanal D) mănâncă morcovi,  în timp ce se  uită la tv
Ilina Vandici (Kanal D) mănâncă morcovi, în timp ce se uită la tv

Ea  a practicat înotul de performanţă. Despre această perioadă, a povestit în  Revista Tango / Marea Dragoste: ”Aveam un profesor de înot de care ne-am îndrăgostit toate fetele. Când aveam vreo zece ani, a plecat din ţară împreună cu soţia şi l-am revăzut abia după treizeci de ani. Mi-a zis că îşi aminteşte de mine că râdeam şi vorbeam tot timpul, până şi sub apă. A fost unul dintre antrenorii despre care nu îmi aduc aminte să mă fi bătut.Alţii dădeau, da, toţi cei pe care i-am avut în continuare. Eu nu ştiu oameni care să fi făcut performanţă altfel în România”. 

Magda Pălimariu (PRO TV)  evită dulciurile şi  pastele făinoase
Magda Pălimariu (PRO TV) evită dulciurile şi pastele făinoase

Şi Ilinca Vandici, gazda emisiunii ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), deţine reţeta tinereţii: “Mănânc morcovi atunci când stau la televizor şi văd un film sau o emisiune preferată. Dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, mănânc, dar puţin. Una-două linguriţe de prăjitură, îngheţată sau din ce mi-e poftă. De vreo trei ani am 54 de kilograme şi mă menţin. Am renunţat la pâine, la dulciuri şi la paste făinoase. În plus fac mult sport”, a declarat Ilinca Vandici pentru Kfetele.ro  Magda Pălimariu (PRO TV) este cea mai sexy prezentatoare a rubricii Meteo, dar nu fără eforturi:  “Am grijă de mine şi sunt atentă la orele de somn, la alimentaţie, la exerciţiile fizice. Pentru mine un stil de viaţă sănătos înseamnă multă mişcare (fie mers la sală, fie în aer liber). Sportul este reţeta pentru un organism echilibrat. Evit cât pot dulciurile şi pastele făinoase”, a declarat ea, pentru farmaciata.ro.

Mihaela Rădulescu  (PRO TV) bea ceai verde sau de iasomie
Mihaela Rădulescu (PRO TV) bea ceai verde sau de iasomie

Dar nici Andreea Mantea,  colega sa de la Kanal D, nu se lasă mai prejos: „După ce am născut, am mâncat carne fiartă, legume fierte. Eu, înainte, noaptea nu reuşeam să adorm şi beam o bere. Şi de la berea aia mă ameţeam un pic şi adormeam. Şi pentru că nu mai vreau să beau bere pentru îngraşă foarte tare, beau apă minerală şi mă păcălesc că beau bere. Dacă îmi vine să mănânc ciocolată, îţi dai seama că mănânc ciocolată. Depinde de cât de grea a fost ziua pe care am avut-o, a menţionat ea,  pentru Kanal D. Andreea merge de câţiva ani şi la sala de sport. Mihaela Rădulescu (50 de ani) se fereşte de bombele calorice: ”Mă trezesc mereu prima, fac sucuri de fructe, mănânc ouă zilnic, beau lapte de capră sau iaurt de capră, mănânc pâine prăjită, dar şi cereale, îmi iau vitaminele. Mănânc fructe, iar la prânz aleg peşte sau salate. Mai iau o gustare după masă: ori legume crude: morcovi, conopidă, ciuperci, anghinare, roşii, ardei, avocado sau îngheţată de ciocolată. Seara beau ceai verde sau de iasomie”. În plus, nu există o zi fără sport în viaţa mea. Nu merg însă la sală, fac sport acasă, între 15 minute şi o oră pe zi”, a declarat ea, pentru revista ”Ce se întâmplă, doctore?”. 

Andreea Mantea  (Kanal D) preferă legumele şi carnea fiartă
Andreea Mantea (Kanal D) preferă legumele şi carnea fiartă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net