Andreea Ibacka, detalii despre botezul lui Namiko: «L-am tot amânat»

Ultima actualizare:
Andreea Ibacka, prima fotografie cu Namiko
Andreea Ibacka, prima fotografie cu Namiko

Andreea Ibacka a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu trei luni, iar de atunci pregătirile pentru botez au fost în toi. Andreea Ibacka și Cabral au hotărât ca evenimentul acesta să aibă loc în luna mai, atunci când alături de ei vor fi rudele și cei mai apropiați prieteni.

Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Namiko, așa cum i-a fost propus de Inoke, fiica mai mare a lui Cabral. 

Andreea Ibacka și Cabral își botează fiica în luna mai

Namiko va fi creștinată în mai, așa cum au hotărât cei doi părinți ai săi. Nașii ei vor fi Răzvan Fodor și Irina, cei care i-au și cununat acum câțiva ani. 

„Botezul va fi în luna mai pentru că aşteptăm să se încălzească afară, să facem ceva în aer liber, restrâns, cu câţiva prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este să mergem la biserică după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, ne-a dezvăluit Andreea Ibacka.

Blond a recunoscut că a tot amânat botezul micuţei şi că nu a pus încă la punct totul, dar a ales ce era mai important, adică biserica: "L-am tot amânat. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu", a mai spus Andreea pentru viva.ro.


    Andreea Ibacka, prima fotografie cu NamikoFoto Instagram
Andreea Ibacka, prima fotografie cu NamikoFoto Instagram

Cum au ales numele Namiko

După mai multe discuții, cei doi părinți au ajuns la un numitor comun pentru numele fiicei lor nou născute. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a ajutat mult în această direcție, dat fiind faptul că ea a propus ca numele surorii sale să fie Namiko Ibacka. Cei doi soți au fost impresionați de idee și au hotărât că aceasta este cea mai bună variantă.

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (...) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate. Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (...) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal. 

image
image
image
image
image
image
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net